scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2015-07-13 12:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas dienas nodzīvojāmies pie Ungura ezera, bija forši, lai arī piektdienas vakarā, kad ieradāmies kempingā, viss tik rožaini neizskatījās, jo jau Rīgā lija lietus un arī meteo prognozes neko labu turpmākajām dienām nesolīja.
Dzīvojām četrvietīgā vasaras mājiņā, pirmos vakaru bijām tikai mēs trīs, blakus mājiņā labi iejāņojusies džeku kompānija, kuri pēc tam vēl paspēja dažādus podus nogāzt, bet tā kā bija sakrājies nogurums, viņi mums īpaši netraucēja.
Sestdienā, kad ieradās pārējie darba kolēģi, galvenās aktivitātes mums sarūpēja "Eži", kuri bija ierīkojuši orientēšanās kontrolpunktus kempingā un tā apkārtnē. Sadalījušies komandās, šos kontrolpunktus meklējām, pildījām dažādus uzdevumus un centāmies atbildēt uz dažādiem brīžiem āķīgiem jautājumiem. Spēles noslēgumā katrai komandai no divām velosipēdu kastēm un slotas kāta bija jāizveido peldlīdzeklis, papildus izmantot drīkstēja vēl tikai 2 tapešu nazīšus un 2 ruļļus caurspīdīgās līmlentas, un ar to jāveic brauciens Ungura ezerā. Pasākuma laikā reizes 3 uznāca pamatīgs lietus, bet tas nespēja sabojāt jautrību, un jāsaka, ka laikapstākļi kopumā bija labāki nekā cerēts.
Vēlāk pēcpusdienā atpūtāmies, cepām šašliku un desiņas, dzērām alu un gājām pirtī.
Svētdiena jau bija mierīgāka, daži bija tādi saguruši un domīgi. Pacepām vēl gaļu un desiņas un vēlā pēcpudienā devāmies Rīgas virzienā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?