scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2011-10-02 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tauta joprojām nemāk pareizi izbraukt apļveida krustojumus.
Šodien, braucot pa Slāvu apli, kurš bija samērā tukšs, sanāca novērot vairākus pataloģiskus gadījumus, kad viss aplis tiek izbraukts pa ārējo joslu.
Timrots gan cenšas ko darīt lietas labā http://tv.delfi.lv/video/BpsOaNHh/ un http://tv.delfi.lv/video/0QKYtdKE/ , bet saknes šīm lietām būtu jāmeklē autoskolu instruktoru komandā kursantiem - aplī jābrauc pa 1.-mo joslu...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minna_bremze
2011-10-10 22:58 (saite)
autoskolā māca, ka aplī var iebraukt no jebkuras joslas, bet jāizbrauc no labās (labais malējais stāvoklis). TOTIES eksāmenam māca braukt tikai pa labo joslu :D
p.s. mani Slāvu aplis izmācīja lietot kreiso joslu.
p.s.2 tagad "pie mums" projektē tik minatūrus apļus (jo uzvars lētākais piedāvājums), ka nemaz nepaspēj pielietot kreiso joslu. piemēri - Juglas ielas abi jaunākie aplīši. nē, nu paspēt jau var, tikai tad jābrauc vēl viens aplis, lai laicīgi (pa vidu labās joslas ībļiem) tiktu labajā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2011-10-10 23:17 (saite)
Jā, mazie apļi ir atkal cita opera. Tie, kam tur ikdienas korķa stundās jābrauc, lād visus.

Bet, piemēram, Slāvu vai Mūkusalas aplī gan grēks nebraukt pa 2. vai 3. joslu. Pie tam, braucot pa 3. joslu, sanāk ātrāk.

Cik sapratu no neseniem sižetiem, ir cerība, ka CSDD sāks arī šādas lietas skatīties( http://tv.delfi.lv/video/SHszNvIK/ uz beigām, pēc patstāvīgās braukšanas ).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?