scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2011-09-15 18:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kā biju iedomājies, ka trekno gadu niķi palēnām ir pazuduši no ceļu satiksmes, bet laikam jau ne.
Šodien novēroju klasisko gājienu, kad negribas stāvēt rindā uz kreiso pagriezienu - griež it kā pa labi un nostājas uz perpendikulārās ielas gājēju pārejas zonas, priekšā visiem, kuri gaida pie stoplīnijas.
Pilsētā sen CP nav manīti daram sakarīgu darbu, ātruma kontrole piepilsētā un atsevišķās pilsētas vietās neskaitās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2011-09-15 19:16 (saite)
tipisks gājiens zem Vanšu tilta (VR galā) - kur griež pa kreisi no Pils ielas uz Muitas ielu (tur gan nav gājēju pāreja) - bieži pat griež pa kreisi no labās, kura paredzēta tikai pa labi griezt :( pilnīgi ignorējot tos, kas aiz muguras taurē, jo vēlas braukt pa labi - nobloķē satiksmi un "vīlē pofigā nadziņus".. :(

un šādu piemēru netrūks - pa GD uz centru braucot vēl aizvien netrūkst kretīnu, kas pie pagrieziena pa labi uz Lugažu demonstratīvi no labās joslas taisni brauc vai prosta priekšā ielien...
utt utjp. :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2011-09-15 20:24 (saite)
Jā, šos jokus zinu, bet manis minētais nedaudz savādāks un ne tik bieži sastopams, jo it kā nevienam netraucē, bet tomēr ir baigā cūcība.

Lugažu/GD un manā maršrutā arī Dambja/GD(šeit kreiso no DUntes ielas puses ir grūtāk izdarīt, jo pretējie močī vēl pie sarkanā) šķiet, ka sen prasās pēc CP.
Nu un braukšana taisni no joslām "tikai pa kreisi"/"tikai pa labi" ar skolas sākumu pieņēmusies spēkā - no rīta rajonā arī prasās pēc CP.

Tādi sīkumi kā līšana pēdējā brīdī no nogriešanās joslas(tipa nezināja, ka visa tā rinda gaida braukšanu taisni) sastrēgušajā joslā vairs nepārsteidz un pēc iespējas cenšos īpašos nekauņas nelaist.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?