Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2003-12-18 08:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:besīgs
Mūzika:Sarah Brightman - Anytime, Anywhere

Es pabesīšos! OK?
Cilvēku debīlisms ir neizmērojams.
1) Tak kāpjot sabiedriskajā transportā, ļoti labi zini, ka būs jāpērk biļete vai jāparāda braukšanas kartiņa. A nē, nevar jau sameklēt naudiņu laicīgi, nevar nolikt braukšanas kartiņu viegli aizsniedzamā vietā. Pienāk vecenei konduktore. A vecene tik tad sāk rakāties pa somiņu, meklējot naudu vai braukšanas kartiņu. Nu vai nav debīls cilvēks. Un biezā slānī tādi cirvji.
2) Man jākāpj ārā no tramja. Pieceļos lai dotos pie durvīm, a man priekšā vecene (naidīgi sakot). Stāv, un lūr uz mani, un nelaiž garām. Man vai jālido būtu? Vietas kur šai pavirzīties bija. A nē, stāv kā pielīmēta. Nu lai izlīstu no tās vietas, es kādam uzkāpu uz kājas. Bļāāā ... nu nikns esmu uz tādiem debīliem cilvēkiem. Būtu dienas beigas un man "labais" garīgais, tad viņa dzirdētu ko par to domāju.
3) Vakar kursos. Nu tur uzdevuma ietvaros tika uzdoti jautājumi. Apmēram šādi: a) ko tu darītu, ja laimētu 5000 mārciņas, vai paturētu sev, vai, varbūt, kādu daļu ziedotu labdarībai; b) ko tu darītu, ja atrastu naudas maku ar 1000 mārciņām un norādi uz saimnieka vietu un vārdu; c) ko tu darītu, ja redzētu spoku; d) ko tu darītu ja iesprūstu liftā?
Atbildes apmēram tādas: a) kādu daļu es ziedotu labdarībai (tā atbildēja 90% no kursantiem); b) mēģinātu atrast saimnieku un atdotu maku (par naudas atdošanu kādi 50%); c) kliegtu, raudātu, utt; d) raudātu, zvanītu policijai, stresotu.
Es atbildētu: a) protams ka paturētu sev, man ir kur to naudu iztērēt; b) naudu paturētu, bet maku atstātu publiskā vietā; c) pajautātu ko tas grib; d) izsmēķētu cigareti un pamēģinātu attaisīt durvis vai vienkārši palēkātu, ja neizdotos tikt tālāk, tad gaidītu.

Vobšim cilvēki ir debīli un nesaprotami radījumi. Kāda sūda pēc es izvēlējos piedzimt par cilvēku? ZB

Lai man jauka diena!!!

PS: kāds ir pareizais tags tam lj cut ?



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?