Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2003-03-19 16:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viena ideja un,jeb doma par WATT nesavtīgo rīcību vispār!

Skumji jau šad tad ir skatīties uz tiem cilvjiem, bets ... cik nu esmu devis ta 90% ka pēc tam, tai pašā dienā, man sanāks kaut kadi sviesti ar kaut ko! Varbūt domājat, ka nedodu no labestības? Dumības ... ja tādiem kaut ko dodu tad patiešām tāpēc, ka es to gribu, ka gribu palīdzēt!

Nu lūk, un te tā doma ... vajag sataisīt vairāk tos sociālos namus, vai kā viņus sauc! Nu un tos kam galīgi dzīve dēlī sagājusi iemitina tai vecīšu namā! I aprūpēti būtu i tīrībā nomirtu! Darbinieki tur par minimālu samaksu uz brīvprātības principa un dalja finansējuma ziedojumu formā! Man būtu vieglāk to latiņu mēnesī samaksāt ar pārskaitījumu no net bankas nekā uz ielas mēģinot trāpīt to kapeiku sulas glāzīte! Un paties , ja nu tūlīt tā kapeika tiek nodzerta?! A tādā iestādē cerība paties ka tiks tas latiņš izmantots jēdzīgi!

A vispār tos diedelniekus no ielām vajadzētu padzīt! Nu jau esmu iegaumējis kur attiecīgi indivīdi tup ... a sākumā pāris reizes gandrīz vienai večai virsū uzskrēju! Tie diedelnieki traucē gājēju satiksmi! Viena tāda nosēžas uz trepēm pie stacijas un jau 1/6 no trepēm ir izbojāta ... satiksme tiek bremzēta un man atkal draņķīgs garīgais dēļ tā!

Būvēsim namus kur vecīšiem sakarīgi pavadīt pēdējās dienas ...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?