Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2018-03-19 09:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu tad tā - nedēļas nogale atkal +/- kaut kā novilkta, bet vispār vakar bija totāls iztukšītis. Skraidelējām pie kaimiņienes palīdzēt. Beigās vakarā totāls enerģijas izsīkums. Vispār jau traki kā saliekas lietas rindā. Tantei sasāpas vēders, ciešas, beigās ar ātrajiem uz slimnīcu, izrādās žultsakmeņi pārrīvējuši žultspūsli, operācija. 6dien atvizinājās mājās, bet nu tik sūdīgi tik sūdīgi, ka vnk pipec. Šodien atkal ātrie no rīta, izrādās ka paspējusi vēl saķert gripu. Meita atbraukt pieskatīt nevar jo pati uz operāciju. Citi radi tuvumā ar īsti nav. Tad nu jāparūpējas par tantuku. Bļāviens - enerģijas iztukšītis totāls pēc visas tās ņemšanās.
BET atkal jau parādās tas kā viss tiek salikt pa plauktiņiem, jo man darbā sabīdījušās lietas un apstākļi tā, ka nācās palīdzēt cilvēkam kuram ir bites, tad nu tiku pie medus un ziedputekšņiem, kā reiz brīdī kad bērni sāk krekšķināt un arī pašiem ar pašsajūtu nav īsti OK.

7dien atkal picas. Nākamnedēļ gandrīz vai jātaisa eksperimentss ar picas kārtiņu likšanas secību. Radās aizdomas, ka, ja uz pamatnes pirmo liek gaļu un pēc tam sieru, tad sanāk garšīgāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?