Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2018-02-19 09:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jesss ... nedēļas nogale pavadīta. 5dien atpūta no bērniem, vispirms Salaspils NBD, pēc tam viesnīca un tad jau arī Erots. Tā kā izdevās atrast mierīgu stūrīti kur piesēst, tad šoreiz pat notusējām līdz gandrīz 2 naktī, un mums tas ir daudz. Laba atslodzīte no bērniem, tiešām.
Tad 6dien vēl uz Aizkraukli un pēcpusdienā vēl puikas aizstiepām līdz centram uz padsmit minūtēm 5d kino seanss. Kopā 10,5 EUR par puiku biļetēm, liekas jau daudz par 12 minūšu izklaidi, bet laikam jau bija tā vērts, jo sīkie sajūsmā. Un galu galā uz Rīgu aizvest uz kaut ko tādu iznāktu 4reiz dārgāk.
Tad pēc samocītās 6dienas bij klāt 7diena atkal ar picām. Šoreiz kaut kas nesanāca, vai nu tas siers ar tomātiem vai arī paprika ar ananāsu noreaģēja, bet rezultātā bija jūtama rūgtena garša cauri. Aizdomas, ka tiešām paprika ar ananāsu kaut kā noreaģēja kamēr stāvēja samaisīti kopā sietiņā.

Un šo 6dien uz onkuļa 90 gadu jubilejumu jābrauc. Pasākums solās izvērsties diezgan "aizraujošs" personāžu dēļ. BET pagaidām galvenā problēma - kā lai uzdāvina naudu, lai tas pat būtu feini, nevis prosta padarīšana. Bija doma LV bankā iegādāt 90EUR 50 centu monētās, tad to visu māla podiņā un pasniegt kā zelta podu!!! Bet vai bankā, tā kas uz KR. Valdemāra, tādu procesu darītu - t.i. izsniegtu man 90 eur pa 50 centi pretī saņemot 90 EUR papīrnaudā?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?