Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2017-12-27 07:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uh ... ZSv pavadīti. Sacepu pīrāgus, bija ļoti labi. Bērni saģenerēja piparkūkas no veikala mīklas, jo vēl neesmu gatavs tam čakaram, lai taisītu piparkūku mīklu. Citas paikas, un tas viss ļoti ļoti garšīgs. Rezultātā pārēdāmies. Vēl pus mēnesi tagad varēs veģetēt, lai tiktu no liekā vaļā. BET viena lieta pārsteidza, ka veikalos nebija dabūjams cepetis! Beigu beigās Topā dabūjām igauņu Rakvere? cepešus. Neviena Latvijā ražotā un nevienā no 4iem veikaliem. WTF?

Citas pārdomas - reliģija ir sūds. Vai arī otra versija - katrā valstī vajag legalizēt vienu un tikai vienu reliģiju, līdz ar ko jebkura cita reliģija ir nepieņemama. Ideāli gan būtu reliģiju aizliegt kā tādu, jo no tām vēsturiski un arī tagad ir vienas vienīgas problēmas, masu iznīcināšanas cilvēku vajāšanas utt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]peepingtom
2017-12-27 10:55 (saite)
nevajag jau tā vispārināt. visas reliģijas nav vienādas. reliģiskas organizācijas, institūcijas ir kas pavisam atšķirīgs no autentiskas reliģiskas, garīguma prakses un tradīcijas. sliktas lietas var darīt par iemeslu ņemot jebko tāpēc jau šie iemesli paši nepaliek slikti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2017-12-28 16:58 (saite)
Reliģija ir izdomāts mēsls, lai atsevišķi indivīdi varētu kontrolēt cilvēkus un gūt savtīgu labumu. Protams var stulbības darīt jebkādu iemeslu dēļ, bet diemžēl cilvēks ir stulbs radījums un nezināšana ir laba augsne manipulēšanai, kur ļoti labi palīdz reliģijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jhg
2017-12-29 16:46 (saite)
man liekas, ka lietas nevajag aizliegt, vajag motivēt/iemācīt pielietot loģiku lēmumos un darbībās.
šo es saku, jo mani biedē doma par vienu legālo reliģiju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2017-12-29 17:01 (saite)
Nu ... Austrālijā baigi labi ar visu šo draudošo figņu tiek galā - praktizē kādu reliģiju gribi, bet vienalga augstāk par visu ir valsts likumi. Tātad nekādas daudzsievības, sievu / vīru sišana, nekādas linča tiesas un nekādi šariati vai kā nu to elli sauc.

Bet tāpat pieturos pie pārliecības, ka reliģijas praktizēšana ir stulbuma pazīme un ļaunums pamatu pamatos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?