Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2016-02-29 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
5dien izdomāju, ka jāpamēģina sīčiem uzstutēt kompi. Tad nu vilku vienu no kastēm ārā un štepselēju klāt. Sākumā īsti nevarēju saprast kāpēc esam pirkuši jaunu. Pēcāk pieleca - pats no sevis rubījas ārā. Pirmā doma pēc SpeedFan rezultātiem bija tā, ka procis vnk pārkarst un sistēma tad automātā atrubījas. Tomēr pēc pārbaudes uz dzirdi nosecināju, ka cietnī vaina. Fiziski pārbaudīju un izrādās, ka cietnim barošanas štekerī tireklis. Tā kā lodāmura man nav, tad ar zobu bakstāmo nofiksēju kontaktu, savācu no cietņa infu un atļāvu lielākajam puikam to štruntu sadalīt pa sastāvdaļā. Tikām pie kārtējā ledusskapja magnēta.
Tomēr tas pentium 4 procis karst, bet vismaz sistēma stabila.
Toties nācās aizdomāties ... kā tur īsti bija ar lietotāju profiliem un tiem piešķiramo LOG ON TIME? Laikam jau to definēja DS? Tad nu attiecīgi jautājums, vai uz xubunt ir uzstutējama DS funkcionalitāte. Defaultajā softšopā tādu štruntu neatradu. Nē nu moš var arī pašā XP kaut ko tādu uzģenerēt vai iestatīt, bet kaut kā neticās. PROTAMS, varu jau arī uzrakstīt logon skriptu, kas defaultā pēc noteikta laika taisa restartu vai logout (nezinu vai no bat skripta to var izdarīt), bet nafig?
Un otrkārt nācās meklēt kaut kādu risinājumu, kas atbilst atslēgas vārdiem "parent control". Atradās kaut kāds K9 ... ja reiz defaultā nobloķēja pat youtube, tad jau vajadzētu būt gana labam. Pie tam bezmaksas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?