Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2016-01-26 08:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedzer alus, 20.00 jau liecies slīpi. Iedzer alus un gulēt ej ap 23.00 un vēl seksu paspēj izveikt. Toč pusmūža krīze sākusies. Un skats ar vien vairāk uz jaunām un nesamaitātām meitenēm velk (likuma noteiktos 18+ ievērojot, protams). Un vispār pa lielam Latvijā sievietēm ir problēmas ar sevis pasniegšanu. Es nerunāju par cacām, kam miljonārs pie pakaļas un vienīgais uzdevums ir izskatīties glīti. Parastās latvju daiļavas ar matiem krāsā ko par lauku peli sauc. Tās sievietes, kas apkopj savu vīrieti un viņa vai cita veča sagādātos 2 bērnus. Tās parastās sievietes tiešām nav apveltītas ar stila un skaistuma izjūtu.
Aizmuldējos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2016-01-26 13:00 (saite)
tev patīk tādas - ar izkrāsotu čupčiku uz galvas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2016-01-26 13:24 (saite)
Nē. Ideālā gadījumā vispār bez kaujas krāsojuma, bet ja vajag kaut ko piekoriģēt, tad nedaudz, vai arī pasākumam atbilstoši. Sievietei, manuprāt, ir jābūt ar poņu ko var vilkt un ko nevar. Kas sader un kas ne. Sievietei ir jāprot saģērbties tā lai izceltu labumus un noslēptu trūkumus, nevis pretēji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2016-01-26 13:31 (saite)
es savulaik padzīvoju romā un rezumē - latvietes ir pulka elegantākas par itālietēm, kas visas (95%) pēc kāzām izplūst, uzvelk zilu stepētu jaciņu, džinsas un mokasīnus. līdzīgu ainu redzēju francijā.
nezinu ar ko salīdzinot tu nonāci pie šāda verdikta. ar indonēziju vai bolīviju?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?