Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2014-08-21 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar aizdomājos.

Pēdējā laikā un vispār daudz tiek medijos ziņots par "notikumiem" Ukrainā. Bet ir pāris gadījumi, kas vispār man stipri liek šaubīties par medijos paustās informācijas patiesumu.
Gadījums nr 1 - tvnetā parādījās ziņa, ka Lielvārdē notiekošajās militārajās mācību vai kaut kā līdzīga dēļ uz Latviju ir atlidojušas ASV vai citas militārās lidmašīnas, tur vesela varza. Pēc apmēram 15 min no ziņas parādīšanās brīža, tā ziņa atkal pazuda. Un nekur citur vairs arī neparādījās. Lai gan lidmašīnas tiešām bija - dzīvoju relatīvi netālu un pats redzēju.
Gadījums Nr 2 - interneta medijos rakstīts par "iespējamo" krievu humānās palīdzības konvoja apzagšanu, bet piemēram panorāmā par to ne ziņas ne miņas.
Salīdzinājums Nr 3 - krievu medijos viens, pie mums cits. (Saprotu, ka Krievi maļ cauri a*ujenāko propogandu, un tomēr)

Tāpat ir vēl ārkārtīgi daudz tādu sīkumu ko pamanu, kas kopumā liek man nonākt pie sākumā minētā secinājuma - man ir stipras šaubas par medijos paustās informācijas patiesumu.

Saprotu, ka jo tauta mazāk zin, jo tā mierīgāk dzīvo, bet ... uzskatu, ka esmu gana apķērīgs un saprātīgs puika un pats spēju izvērtēt vidēja līmeņa riskus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?