Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2008-07-31 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es ar es ar ...
Ar lepni paceltu galvu un smagām pohām došos balsot pret. Nafig?
Dafig, lai šī referenduma iznākumu daži labi politiskie spēki nevarētu izmantot savā labā.
Viņi visi ir pakaļas, bet ja neļaus iestrādāties katrai valdībai, tad nepiekādiem rezultātiem netiksim. Padomājiet paši. Cik ilgs laiks no dienas, kad iestājies darbā pagāja līdz brīdim, kad reāli parādījās kvalitatīvi tava darba augļi? Tas pats ir arī ar valdību.
Nu kā tagad šitais viss balagāns ir riktīgi jaunajam politiskajam spēkam par labu. Un ja referendums dos tos rezultātus, kurus grib panākt par balsotāji, nepaies pāris mēneši, ka būs nākamais referendums kurā būs piedāvājums nomest esošos. Un tad jau aizies kā vāveres ritenī. Nu nebūs man nedz laika nedz vēlēšanās vienmēr skriet balsot par vai pret atkarībā no jautājuma. Man pilnīgi pietiek ar to 4 gadu starplaiku. Un tāpat paskatās kādi bija procentuālie rezultāti saeimas vēlēšanās un kas galu galā tagad ir pie šprices?

Katrs referendums atņem tiem pašiem pensionāriem iespēju dabūt kaut vai to pašu laķiku pie savas pensijas.

Ai ... vošim es balsošu pret. Lai tauta nekļūtu par ieroci politisko spēku karā par ieroci. Jo ne jau visi ir tik apzinīgi kā es. Ne visi apjēdz reālās iespējas un reālo situāciju. Nu nevar pensionāriem pielikt pie pensijas 100 Ls uz sitienu. Nu nevar viena gada laikā visus Latvijas ceļu noklāt ar jaunu asvaltu. Nu nav reāli valstij atmaksāt visiem studentiem 100% mācību maksu. Nav reāli tajā pat gadā skolotājiem paaugstināt algas līdz 500 uz rokas un nav reāli dakteriem paaugstināt algas līdz viņu vēlamajam.

Hau!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lordramex
2008-07-31 15:34 (saite)
+99

(Atbildēt uz šo)

jau ar sho
[info]papalisij
2008-07-31 16:50 (saite)
esi kljuvis par ieroci.., es gan veel neesmu pienjeemis savu leemumu, tacju, man doma ir, ka IESPEEJAI potenciaalai ir jaabuut.. nevis nomest, bet ierosinaat. Ja kaac Bez Bazjaam var seedet savaa benkji un bazjiities tikai par to, lai "neparietu celju" tikai kaadai "rakjetei" vai kugjim", tad skaidrs, ka vinjsh ruupeesies tiaki par to, lai to neizdariitu.., tak, ja vinjm radiisies vismaz siikas bazjas par to, ka vinjsh ir arii kaut nedaudz atbildiiks prasto ljautinju priexshaa, manupraat, tas siiki var mainit attieksmi:), veixsmi:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: jau ar sho
[info]savaadaisu
2008-08-01 09:28 (saite)
Lai nu tā būtu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barvins
2008-07-31 16:56 (saite)
Pēc analoģijas vajadzētu aizliegt peldēšanos, jo ir taču tik daudz cilvēku, kas nemāk peldēt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savaadaisu
2008-08-01 09:14 (saite)
Garām

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barvins
2008-08-01 13:22 (saite)
Kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barvins
2008-08-01 13:45 (saite)
Ja tāpēc, ka peldēšana parasti apdraud tikai pašu peldētāju, nevis daudzus cilvēkus, kā tas ir vēlēšanās, tad var ņemt citu piemēru - vajadzētu aizliegt automašīnas un lidmašīnas un, it īpaši, sabiedrisko transportu, ar kuru var uzreiz pārdesmit cilvēkiem dzīvi samaitāt, ja izraisa avāriju (iedomājies, viens šoferis te atobusu vadīs, viņš taču nesaprot situāciju tik labi, kā es, viņš taču nesaprot, ka pirms pagriezieniem vajag piebremzēt, un ka jāietur droša distance. Viņš taču ir tik viegli manipulējams - re, parāda zaļu, un viņš brauc, parāda sarkanu, un viņš stāv...)
Nē nu labi, man jau būtu vienalga, ja tava balsošana "pret" ietekmētu tikai to, ka tu un pensionāri nevarētu ierosināt saeimas atlaišanu, bet ja tas nozīmē, ka arī es to nevarēšu, tad tas jau ir aizvainojoši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?