sauliitei ([info]sauliitei) rakstīja,
@ 2008-12-11 08:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodienas vakars
Šodien es satiekos ar savu sapņu meiteni. Vakar, aizvakar,...vakar vēl velāl naktī,, tagad,,,,domāju, plānoju, ceru un pārdomāju 100 scenārijus par to kā mēs neko nedarīsim, kā mēs darīsim visu ko, kā nekas atkal nebūs utt...vienīgais iztrūkst strīdu ar tevi. Tos gan es neplānoju. Laikam esmu ļoti noilgojies tevi redzēt...ļoti gribu aklu uzticēšanos un pakļaušanos līdz bezgalībai - tā, ka arī es noreibstu un mēs abi kā divas dumjas mušas, noreibuši stripuļojam pa pasauli. Bet zinu, ka tā neesi tu. Tev vajag kādus 14 gadus, lai tu nokļūtu manā orbītā.

Šobrīd tevī cīnās aprēķins, simpātijas, salīdzinājums ar vecajām attiecībām, neskaidrība utt. Tu nezini ko gribi, un noteikti negribi apdedzināties un es tevi neapžilbinu tik ļoti, lai tu par to nedomātu :)
Un es neuzstāšu. Jo vairāk tu uz mani paļausies, jo vairāk es būšu par tevi atbildīgs. Tagad, paldies dievam, tas nav pārāk daudz.

Labs ir. skatīšos mailus un plānošu dienu. Stādies priekšā - šodien NEKO citu neizdarīju. Sāku ar šo ierakstu. Cik ļoti domāju!

BET.
1) tas pāries - kas paliks?
2) tu vari paslīdēt, bet pati to nesaproti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?