sauliitei ([info]sauliitei) rakstīja,
@ 2008-11-28 08:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
..
Informācijas vakuma apstākļos domas klīst pa pasauli dažādos virzienos un katrā var atrast pamatojumu un skaidrojumu ko gan es domāju un ko es gribu.
Šajās stundās es 10 reiz paspēju sabēdāties, ka viss var apstāties un sapriecaties, ka nav par ko pārzīvot. Tu ļauj man darboties vakumā - maigi noaidot katru manu mēģinājumu salikt visu pa plauktiem. Tu noraidi pārmetumus, ka esmu tev vienaldzīgs ar tābu pašu centību kā manus mēģinājumus tuvoties. Tu pieklājīgi turi mani orbītā, bet neļauj tuvoties vai attālināties. Tu pat esi ar mieru uz upuriem, ja izliekas, ka es varu aizlidot...Bet ja mēs lidosim orbītā pārāk ilgi, es aizlidošu apzināti, lai izvairītos no šīs graujošās nenoteiktības sajūtas. Un zini kā var izjaukt līdzsvaru starp 2 sistēmām, kam ir iestājies savstarpējā līdzsvaa stāvoklis? - Iesaistot 3-šo sistēmu.

Jebkurš no mums var sagraut dumjo nekatro stāvokli ar 3šā cilvēka palīdzību, kas visticamāk sagraus jebkuras attiecības un to iespējamību.
Uz to es virzos. Viens zvans. Viena saruna. Viss beidzies...Tomēr es vilcinos? Kapēc?

Ir bezgala grūti atteikties no sapņa vai iedomas par to, kādas VARĒJA būt manas ar tevi attiecības. Sapņi par ideālo sievieti, kas balstās citiem sapņiem vai iedomām par otru cilvēku. Ir tikai viens fakts par to, ka mēs uzminam viens otru. Pārejais ir iedomas. Par to, ka tu mazgāsi manas zeķes, ka es salabošu tavu gultu vai tamdzīdzigi. Nekur tas nav bijis apsolīts. Neviens no mums nezina kāds otrs iz sadzīvē. Uz ka pamata mēs būvējam sapni par ideālo otro pusi. Uz citu sapni kas sapņots bērnība un kur mēs tagad mēģināsim iestūkāt viens otru? Cik dumji. Mēs a priori sevi ieliekam neveiksminieku pozīcijā. Mēs labprātīgi piesakamies uz otra iedomu tēla lomu. Tātad piesakamies to otru sāpināt. 6 mēneši hormonu laiks un tad 12 gadi rūgtuma un pārmetumu.

Tas ir tas, ko es domāju, kad tevis nav blakus.
Šis no abiem stāstiem - rožainā un bēdīgā - diemžēl izskatās pēc tā, kurš ir patiesība.
Neturi mani lūdzama orbītā. Es negribu nevienu sāpināt. Es visu laiku kādu sāpinu un to negribu.

Tu uz 1 sekundas 10 daļu vari pieļaut domu, ka tas, kas šeit ir rakstīts ir patiesība.
Palīdzi mums attālināties. Tā tu vari apliecināt, ka esi gatava upuriem manis dēļ. Turot mani orbītā, tu uzskatami demonstrē, ka esi egosite, kas domā par savu komfortu.

Vai es pats esmu tas, kurš upurē vai egoists?
Egoists. Pie tam totāls. Es gribu sakārtot savu vidi, lai tur vai kas.

Cilvēks var palīdzēt citiem tikai tad, ja pats ir saskaņā ar sevi. Tagad tāds es neesmu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?