sauliitei ([info]sauliitei) rakstīja,
@ 2008-11-02 10:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skaistais rīts
Diena ir lieliska par spīti tam, ka aiz loga lielas ir vējš un, ka nakti praktiski negulējām. Mēs šķīrāmies pims stundas, bet man jau tevi atkal ļoti ļoti vajag blakus. Kas tas tāds ir, ka tā notiek!
Iespējams man ir jāsagatavo tavu bilžu galarija, kas laliek fonā uz sienas, kad stradāju, lai esi man blakus. ja nu palīdz.
Varētu braukt pie tevis un stādāt kopā.. tomēr neticu, ka es jebko izdarītu, ja būtu tavā tuvumā :)) Vakardiena tomēr bija lieliska, par spīti tam, ka aizsūtīju uz Ķīnu aicinājumu uz conf.callu un aizlavījos pie tevis. Šorīt izlasīju nesapratnes pilnos mailus no viņiem, par to, kur gan es esmu pazudis. Principā vienreiz es nogulēju tikšanos - kad mēs taisījām piedāvājumu...šķiet, ka viņi jau būs pieraduši, ka apčakarē ar solījumiem par konferences zvaniem uz kuriem neierodas....

Labi. Izrunājos, kā saka, un palika vieglāk.
Līdz vakaram vajag sataisīt ERAF budžetu un nodot otra projekta aprēķinu dokumentu...Pa vidam iespējams puika uz filmu jāaizved.
Strādāšu....

..ja vien tu neuzzvanīsi un es visu nepametīšu pusratā, lai mēs satiktos un pastaigātu gar jūru vai padarītu kādu citu līdzīgi svaarīgu pasākumu...

Kā man pietrūkst katras stundas, kad tevis nav blakus!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?