sauliitei ([info]sauliitei) rakstīja,
@ 2009-01-26 14:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
realitāte?
Čau saule.
Vai zini, ka šadā veidā mēs varam ar tevi droši un netraucēti sarakstīties...jo Nets ir nekas. Nav nozīmes, ka es kaut kādā publiskā vietā daru zināmas savas slēptākās domas un ieceres, jo to var izdarīt jebkurš cilvēks un to var apskatīties jebkurš cits...Anonimitāte rodas nevis no tā, ka kaut kas tiek noslēpts, bet no tā, ka tam var piekļūt visi un to var būt rakstījis jebkurš. Neviens nevar tev pārmest, ka tu esi zinkārīga un lasi sveša, no gaisa pagrābta cilvēka dienasgrāmatu... tāpat kā tev nepar pārmest, ka tu kaut kur uzraksti savas domas.
Šī bija atkāpe par jautājumu ko drīkst un ko nevar izdarīt šajā tīklā. Pat fakts, ka mana IP adrese ir kā uz delnas neko nenozīmē...ir tāds verķis, kā DHCP, kas to padara gaužām nejēdzīgu, vien ļaujot saprast uzņēmumu no kura tu esi veikusi to vai citu ierakstu. Bet arī šī ir atkāpe.


Par mums.
Milzīgs paldies tev , par to, ka atdevi mazu stūrīti no savām domām un sevis, tam lai mēs pavadītu jauku nedēļas izskaņu un pēc tam nakti kopā vienam ar otru. Nevajadzētu būt, ka mums ir tik kardināli atšķirīgs viedoklis par to kas bija, un tik atšķirīgi ir secinājumi, kas no tā bija jāizdara. No tā es secinu, ka ne visas lietas, ko tu domā, to esi pateikusi. Respektīvi -tu esi godīga pret mani līdz galam tamā, ko saki, bet tas, ko tu nepasaki, nosaka lietas vairāk nekā tu domā. Varbūt tiešām tā ir piesardzība un bailes lekt avantūrā, kas no sākta gala ir lemta neveiksmei? Ja tā, tad kaut kad tas mainīsies un tam nebūs tādas nozīmes- tu akceptēsi pasauli tajā vai otrajā scenārijā un iesi ar to uz priekšu.

Pagaidām iznāk, ka pēc tava lūguma mēs atstarojamies viens no otra.
Paliek čomiskās attiecības biznesa līmenī.. iespējams mazliet aizgādnieciskas attiecības sadzīvē. Izpaliek sex un maigums attiecībās.

Vai tas mainīsies - to nezinu. Toties zinu noteikti, ka nenoteiktību arvien biežak es pielīdzinu noliegumam. Tavs nezinu ir mans ne. Ja gribi atrast pareizo ceļu, padomā par to, kas tev liedz būt kopā ar mani pilnībā. Tad novertē vai tas ir svarīgāks par mani vai ne. Ja svarīgāks, tad novelc svītru un atsakies.Ja svarīgākas ir mūsu attiecības, tad esam kopā. Pēc tam jau paliek tehnika vai tos traucēkļus mazināt, vai izvairīties, vai vienkārši noignorēt. Galvenais ir izlemt kas ir svarīgi, vai ne?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?