sapraata_balss ([info]sapraata_balss) rakstīja,
@ 2005-09-24 21:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gribu piekaut
Ruksīt (A Kavītis) izsaucu tevi uz ringu, jo vēlos kārtīgi tavam resnajam mūlim sadot pa ļocku. Bāc nu nā kautkāds aptaukojies ambālis var tā izteikties par savu tautu- citēju:
"Ministru prezidents Aigars Kalvītis (TP) uzskata, ka nabadzības cēlonis ir domāšanas nabadzība, tāpēc sabiedrība tiek aicināta nekarot savā starpā, jo tādējādi tiek novājināta tauta un valsts."

Ambāli, cūka, jefiņ!!! Valsti novājina tādi kā tu, kas vislaik tikai skatās kā zidabāt ES direktīvām un pakaļām, bez savas domāšanas un patriotisma mēs vēl ilgi cūkubedrē sēdēsim. Šobrīd tu vari domāt cik bagātīgi vien spēj, taču valsts ar visādiem likumiem un birokrātiju apslāpēs jel kādu domāšanu momentā. Mūsu valstij nemaz nevaig gudrus cilvēkus pie šādas politikas un virzības, mums ir nepieciešami darbarūķi, kuri no 9-18 strādā fabrikā un pelna naudiņu saviem bosiem no attīstītajām (ne-pakaļ līdēju valstīm). Domājoši cilvēki ar vēlmi veikt uzņēmējdarbību ir nevēlami un iznīcināmi subjekti, jo tā pieaug konkurence, bet kā zināms mūsu Oligarhiem un eiropas pakaļām konkurence nav vajadzīga, un aizmirsīsim par brīvo tirgu un patērētāju interesēm, šeit visu nosaka politika - esi ar politķiem uz vienu roku - es varu pačukstēt priekšā (tev biznesā vieksies), ja ne tad labāk nesāc.
Kāpēc gan ir visas šīs augstās akcīzes, superstriktie lauksaimniecības ražosanas noteikumi, piena kvotas???
Vēl Jums nepieleca??? patiekšu atkal priekšā - lai tādi kā mēs nevaldītu pār pasauli. A mūsu jefiņi tadi kā Kalvītis un CO ir tikai lētas marionetes, kuras ir ar mieru nogremdēt valsts potenciālu kapeiku dēļ.
Palūkojaties kā ķīna ir attīstījusies, viņiem sen visa nabadzība ir jau pazudusi, pie tam pēc IKP uz 1 iedzīvotāju viņi ir mums tālu priekšā. Un ziniet kapēc??? Tāpēc ka viņiem nau F****ās akcīzes, un citi debīlie nodokļi.
Vienīgais ko šobrīd varu darīt ir cerēt, lai kāds beidzot aizvās tās resnās dirsas no saeimas, kuras jau tur tup 15 gadus un sūkā visiem pēc kārtas par kapeikām, taču to var izdarīt tikai tauta, taču kā jau minēja Ruksīša kungs, tad mūsu tautai ir nabadzīga domāšana un nekas tāds laikam nenotiks.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?