Janvāris 21., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:11
Šodien nogāzu tādus podus darbā, ka bail. Tagad jau protams smiekli nāk, bet vispār šitā var arī saņemt iespēju uzrakstīt atlūgumu.
Situācija tāda, ka ik pa laikam zvana telefons un tur klienti visādi ar saviem jautājumiem, pensiju sirdsēstiem, grib izlikt uz kādu dusmas utt. Dažreiz viņi tiek uz mūsu numuru randomā, dažreiz iet caur call centre, kur tad man kāds no turienes piezvana un sākumā izstāsta kas par zvēru otrā galā, tad es saņemos, ievelku dziļu elpu, vai pārstāju gremot kārtējo cepumu un braši lūdzu mani savienot, esmu gatava. Nu, šodien, protams brīdī, kad lobīju spītīgu mandarīnu (visas rokas lipīģā ķēpā, mute kustās utt) zvana telefons. Lādēdamās ceļu augšā un nezinu kādā sakarā domāju, ka no call centre zvana, jo uzreiz nosauca lietotāja numuru bez prasīšanas. Es, protams, visa vēl tāda relaksējusies lasu zvanu vēsturi un bļaustos klausulē, ka "jā, jā, šitais onka jau pagājušonedēļ man zvanīja, bija diezgan kaitinošs, tapēc es te ielogoju uzdevumu kādam šim piezvanīt atpakaļ!" Kaut ko tur spaidu sistēmu, runāju savā nodabā ar sevi (tas ir normāli), beigās pēc minūtēm 5ām iztaisnoju muguru un saku klausulē, ka var savienot. Tur klusums. Pārgriežu acis un bļauju "HALLLLOOOOOOOO!" - kaut kādi krekšķi otrā galā, es jau kā priekš stulbeņiem atkārtoju vēlreiz, ka var savienot. Otrā galā neizpratne - savienot ar ko. Nopūšos, domājot, ka atkal kāds jauniņais - saku, cik reizes var teikt, savieno ar to Janu no Tādasuntādas aģentūras. Te pēkšņi, tā bez brīdinājuma šņāciens otrā galā - te Jans! Un man kā debesu vārti atverās visas čakras galvā un skaidrs, ka tas visu laiku bija Jans, kamēr es tur viņu tā vēsi noliku, izklāstīju cik mēs esam slikti ar zvanīšanu atpakaļ, un, visticamāk, arī atraugājos. Šitā mana seja nebija sen kūpējusi, ka pat visi apkārt pamanīja, sāka uz mani bolīties un dzirdēju fonā kādu satraucamies, vai man viss esot kārtībā. Kaut ko nostostījos tam Janam, ka viņa pieprasītā informācija tiek apstrādāta un dienas gaitā viņam piezvanīs uz ko viņš visai cimperlīgi pateicās un nometa klausuli. Toties es pēc tam pusstundu nevarēju atgūties un baidījos ieslēgt telefonu. Koncentrācija, koncentrācija, vienmēr koncentrācija bļin!
Tags:

(5 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:21. Janvāris 2013 - 20:32
(Link)
Jēzus...
Es vienreiz uzrakstīju atbildi vienai aģentūrai, nenodzēšot priekšnieces forvardēto vēstuli man, kurā viņa lamāja šo pašu aģentūru par beidzamiem muļļām, kas mužigi kavē visus termiņus un vispār visu sadirš...
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:21. Janvāris 2013 - 20:43
(Link)
man liekas, ka šādi starpgadījumi gadās ikkatram :D un pēc tam var nosmieties līks, atceroties. bet nu uz to brīdi es gribēju lai zeme atverās!
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:21. Janvāris 2013 - 20:53
(Link)
tas bija smieklīgi :D bet jā, neuztraucies, tādi feili bija mums visiem :)
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:21. Janvāris 2013 - 21:42
(Link)
+1 un pai pai
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:21. Janvāris 2013 - 23:14
(Link)
Hahaha. Labs labs :)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba