30 August 2019 @ 11:30 pm
oh wow  
es šovakar nejauši uzzināju par šovu, ko sauc "naked attraction", un jāsaka, ka man tas šķiet diezgan ļoti nesaprotami un visai baisi
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on August 31st, 2019 - 01:30 am
Man liekas, to kāds reiz pieminēja mēģinājumā (ja domāju to pašu), man arī likās vienk. wtf.

(Reply) (Link)
helvetica[info]helvetica on August 31st, 2019 - 10:05 am
Redzēju šito Vācijā un bija diezgan izklaidējoši. Nu, tādā ziņā, ka daudzveidība un biju pārsteigta par laipnību, ar kādu tika komentētas dabas dotās aprises. Savu viedokli vēl neesmu izkristalizējusi (jo šķiet, ka TV formāts uzliek papildus neforšo dimensiju aktivitātei, kurai var būt arī forši aspekti), bet šokējoši baisi gan nešķita.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 31st, 2019 - 10:17 am
es jutos baisi tieši par to, ka tas ir 1)televīzijā 2)"iepazīšanās". tā jau man arī liekas, ka normalizēt kailumu un dažādus ķermeņus ir ļoti jauki un vēlams, bet šis šķiet tik krīpīgi, un tas formāts, ka vispirms ieskaties cilvēkam ģenitālijās un tikai tad acīs, tas liekas ļoti objektificējoši.
(Reply) (Parent) (Link)
dominika[info]dominika on August 31st, 2019 - 11:02 am
ir/bija vēl arī tāds "naked & afraid"─ kur divus plikus izmet džungļu vidū un viņiem ir jāizdzīvo laikam 20 dienas ar 2 instrumentiem, ko viņi paņēmuši līdzi (es lāgiem skatos daudz treša)
(Reply) (Link)
sieviete, parastā[info]dhonass on August 31st, 2019 - 10:37 pm
Oi, kad uzsāku piehaltūrēt par seriālu tulkotāju, viena sērija no šī debesu brīnuma bija mans pats pirmais darbs. I am terribly sorry.
(Reply) (Link)