26 April 2018 @ 11:05 am
jaunā stila krāpniecības vēstules  
Mans vārds ir: Kate David
Attn: Dearest One,
Abidžana Kotdivuāra
Dārgākais,

Sazinieties ar mani ar šo e-pastu ... katedavid80@yahoo.com

Esmu iepriekš minētā persona no Kuveitas. Esmu precējies ar Robertu Deividu. kurš deviņus gadus strādāja ar Kuveitas vēstniecību Kotdivuārā, pirms viņš nomira 2010. gadā. Mēs bijām precējušies vienpadsmit gadus bez bērna. Viņš nomira pēc īsas slimības, kas ilga tikai četras dienas.

Pirms viņa nāves mēs abi atgriezāmies no kristieša. Kopš viņa nāves es nolēmu ne no jauna sanākt vai iegūt bērnu ārpus manas laulības mājas, ko Bībele ir pretojusi. Kad mans bezdarbnieka vīrs bija dzīvs, viņš šeit ieskaitījis fiksētu pāraudzināšanas kontā summu 6 miljonu ASV dolāru (sešu) miljonu ASV dolāru apmērā), un viņš paziņo, ka fonds ir paredzēts mūsu ģimenei, kas veic uzņēmējdarbību,

Pašlaik fonds joprojām ir ar banku, mans ārsts man teica, ka man ir nopietna slimība, kas ir vēža problēma. Tas, kas visvairāk traucē mani, ir mana insulta slimība. Zinot savu stāvokli, es nolēmu ziedot šo fondu baznīcai vai personai, kas izmantos šo naudu tā, kā es šeit mācīšu. Es gribu baznīcu vai personu, kas šo fondu izmantos bērnu namiem, atraitnēm, pavairošu Dieva vārdu un centīsimies vienmēr uzturēt Dieva namu.

Bībele lika mums saprast, ka Svētā ir tā roka, kas dod. Es pieņēmu šo lēmumu, jo man nav neviena bērna, kas šo naudu iemantos, un mans vīrs nav radinieki kristiešiem, un es negribu, lai mana vīra centieni tiktu izmantoti neticīgajiem. Es nevēlos situāciju, kad šī nauda tiks izmantota bezdievīgā veidā. Tāpēc es pieņemu šo lēmumu. Es nebaidos no nāves, tāpēc es zinu, kur es eju. Es zinu, ka es būšu Dieva Kunga priekšā. Exodus 14 VS 14 saka, ka kungs cīnīsies ar manu cīņu, un es turēšu mieru.

Šajā sakarībā man nevajag telefona sakarus, tāpēc manas veselības dēļ mana vīra radinieku klātbūtni apkārt man vienmēr nevēlos, lai viņi uzzinātu par šo attīstību. Ar Dievu viss ir iespējams. Tiklīdz es saņemšu jūsu atbildi, es jums nosūtīšu bankas kontaktu šeit Abidžanā, kur mans vīrs deponēja naudu. Es gribu, lai jūs un baznīca vienmēr lūdzas par mani, jo valdnieks ir mana sieviete, mana laime ir tāda, ka es dzīvoju cienīgu kristiešu dzīvi.

Kurš, kas vēlas Viņam kalpot, ir jākalpo Viņam garā un Patiesībā. Lūdzu, vienmēr esi lūgšana visu savu dzīvi. Jebkāda jūsu atbildes aizkavēšanās dos man iespēju iegādāties citu baznīcu vai indivīdu šim nolūkam.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs rīkojieties atbilstoši tam, kā es teicu šeit.

Esi svētīts Kungā.

Jūsu Kristū,
 
 
( Post a new comment )
[info]mansgan on April 26th, 2018 - 11:25 am
jo valdnieks ir mana sieviete laikam ir vislabākais
(Reply) (Link)
honeybee[info]honeybee on April 26th, 2018 - 11:46 am
Bāc, šis ir labs. Nākamais līmenis: "Labdien, sazinājos ar Nigērijas princi, kam vajag pārskaitīt nedaudz naudas, bet sakari pārtrūka - varbūt tas esat Jūs?"
(Reply) (Link)
Viņa Gaišība[info]kautskis on April 26th, 2018 - 12:07 pm
Man patika par bezdarbnieku vīru ar sešiem miljoniem.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 26th, 2018 - 12:09 pm
es, ķiķinot, to interpretēju tā, ka ir runa par kādu vīrieti, kas viņai piederēja (līdzīgi kā tagad viņa vēlas iegādāties baznīcu vai indivīdu), kurš bija precējies ar bezdarbnieku
(Reply) (Parent) (Link)