07 March 2017 @ 04:23 pm
principles of pleasure  
viens OMGYES sevišķs krutums rodams interaktīvos video, kur var telefona ekrānā, piemēram, masēt dāmas klitoru. un tas video ir pārsteidzoši reālistisks, vietas kustas samērā plastiski, lūpas staipās un kustas līdzi, arī aiztiekot apkārtējo teritoriju, vienvārdsakot, stilīgi.

pašapmierināšanās nolūkos nav varbūt tik svarīgi, jo, nu, no tāda leņķa bez īpaša setapa jau toč pati savu kājstarpi īsti ērti neredzēsi, bet varu iedomāties, cik fantastiski noderīgi tas ir partneriem, tā precīzā vizualizācija. un dāma ļoti laipni komentē, un nav arī tā, ka pavisam bik-bik paberzē un gatavs - lai gan, manuprāt, varētu arī ilgāku to praktizēšanos, jo manā pieredzē nav ļoti daudz gadījumu, kur no nulles līdz orgasmam tikt mazāk nekā minūtes laikā. bet šis man vēl jāpārbauda citos video, jo pagaidām esmu izpētījusi tikai interaktīvo uzdevumiņu par vairākkārtējiem orgasmiem, kur varbūt ir loģiski, ka pirmais pienāks "ātrāk", lai praktikantam pietiek motivācijas, koncentrēšanās un pacietības pēc tam ar izmainītām stratēģijām virzīt nākamo. vēl gribu izpētīt, kas notiek, ja pilnīgi feilo un visu dara galīgi garām - vai vienā brīdī komentētāja sāk dusmīgi kliegt vai vismaz norūc "viss, liec mani mierā".

neko pilnīgi groundbreaking pagaidām neesmu izlasījusi/dzirdējusi/redzējusi, bet šis tas ir bijis interesanti (piemēram, sirma kundze, kas rāda un stāsta, kā, pēc orgasma saspiežot kopā lielās kaunuma lūpas ar pirkstiem no ārpuses, pēc tam tiek pie vēl pāris (!) orgasmiem), un es arī esmu tā nopietni izčekojusi tikai vienu no divpadsmit "nodaļām". katrā ziņā, man patīk kaut vai tikai tāpēc, kā visādas ļoti dažādas sievietes viskautko stāsta par tēmu, kas ikdienā nav superpopulāra, lai neteiktu, ka diezgan kuš-kuš. nu, un ir arī vienkārši iedvesmojoša tā sieviešu baudas leģitimizācija. tas ir, pat, ja es tur neuzzinātu pilnīgi neko jaunu, tas būtu labs veids, kā sev atgādināt, ka var taču arī tā/šitā, varbūt jāpamēģina detalizētāk papētīt šito, ir OK, ka gribas/vajag šitā utt.

nez, vai būtu kāda opcija šim uzrakstīt legit recenziju un kaut kur nopublicēt. :D anyway, i'll keep y'all updated.
 
 
( Post a new comment )
bobijs varenais šāvējs[info]glam_our on March 7th, 2017 - 04:52 pm
cool!
(Reply) (Thread) (Link)
bobijs varenais šāvējs[info]glam_our on March 7th, 2017 - 04:52 pm
tas bija par "I'll keep y'all updated"
(Reply) (Parent) (Link)
vakardienas[info]vakardiena on March 7th, 2017 - 05:00 pm
ļoti interesanti!!! Keep us updated!
(Reply) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 7th, 2017 - 05:12 pm
Pls keep us updated yup! :)
(Reply) (Link)
helvetica[info]helvetica on March 7th, 2017 - 06:16 pm
Samanta vol.2
(Reply) (Link)
Nyamo[info]nyamo on March 8th, 2017 - 01:48 am
OOh. Seems intersexting! Start a sex and Cukurséne blogu.
(Reply) (Link)