16 August 2014 @ 02:16 pm
 
vakardien visa cita starpā es par sevi secināju divas lietas:

pirmkārt, ar manu bērnīgo ķermenisko dīdīgumu acīmredzami ir kļuvis tikai sliktāk, mantas albuma prezentācijā sēdēt bija absolūti mokoši. mūzikas raustīta sēdus tirinājos uz visām pusēm un domāju, nez, vai tā jūtas bērni, kam ir diagnosticēts kaut kāds hiperaktivitātes sindroms (vai kas nu tagad ir modē, ko piešķirt nemierīgajiem) - ka visa pasaule konstanti ir mūzika, pie kuras viņiem jādejo, vienmēr, bet apkārtējie liek sēdēt.

otrkārt, laikam es tiešām ar savu milzīgo, raibo hudiju izskatos pēc hipija. man kaņepē pilnīgi sveša sieviete pienāca klāt un pajautāja, vai man neesot džoints. tas man šķiet sevišķi interesanti kontekstā ar to, ka visādi cilvēki, kas mani nepazīst, parasti notaksē mani kā tādu, kas vispār nemaz nelieto alkoholu, mācās folkloru un ir veģetārietis. ha, citējot [info]tors vakara gaitā vairākkārt teikto - "so many people can't all be wrong", tad varbūt vienkārši jāpieņem, ka tā arī ir, un līdz galam jāpielāgojas tam, kā pasaule mani jau redz.
 
 
( Post a new comment )
gamall[info]gamall on August 16th, 2014 - 02:53 pm
Every single person can think the same thought, but that still won't make it the truth.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 16th, 2014 - 03:05 pm
tā jau gan, bet, bet, bet ja nu tad, ja visi cilvēki reizē domātu vienu domu, tā patiešām materializētos!? nez, vai varētu uztaisīt tādu eksperimentu. šis ir ārkārtīgi intriģējoši.
(Reply) (Parent) (Link)
rrr: kājāmgaisā[info]rr_rrr_r on August 16th, 2014 - 02:56 pm
visi šodien citē [info]tors
būs kādā latviskā nākotnē arī jāsatiek, lai uzklausītu kādu citējamu materiālu : D

oh? es laikam neesmu pazīstama ar Tavu hudiju.
bet Tu un vevģetārisms man gan kaut kā prātā kopā nelīmējas. bet varbūt tāpēc, ka man pārāk daudz citu kontekstu ar sarunām par miesas griešanu un kaulu laizīšanu un whatnot : D arī anti-alkohōlisms šķiet kā nenene.. arī citu līdzīgu kontekstu dēļ. pfur

man ļoti patīk tas, kā Tu uzrakstīji par bērnīgo dīdīgumu un pasaules mūziku. es pēdējos laikos jūtos nedaudz līdzīgi - savas ikdienas nereti pārvēršu par vientuļā deju ballītēm mājās. arī darbā nereti grūti uz vietas nosēdēt un gribas kaut ko tirināties apkārt, ja pārmaiņas pēc kāda tīkamāka skaņa pa radiō dzirdama.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 16th, 2014 - 03:09 pm
nu, bet Tu jau mani ļoti ilgi un daudz pazīsti, tāpēc nemaz nevari paskatīties kā svešs cilvēks. :P

also, jā, hudijs "jauns" no humpīšiem
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on August 16th, 2014 - 09:06 pm
ja ar tevi nekad mūžā nebūtu runājusies, tad droši vien arī domātu, ka esi veģetārietis ar sirdi un dvēseli, kas alkoholu vispār nelieto. :)
(Reply) (Parent) (Link)