13 January 2014 @ 11:05 pm
frozen  
man persōnīgi seksīgākais gadalaiks ir ziema. nevis pavasaris, kad viss mostas uz jaunu dzīvi un visi zvēri taisa bēbīšus, un visiem vajadzētu būt pilniem uzkrātas seksuālās enerģijas.

ziema ir vienkārši tik, tik seksuāla. izejot ārā, tas aukstums uzdzen asinsriti, bieži rodas patīkama tingling (es zinu, ka it kā latviski būtu jātulko kā tirpšana, bet, manuprāt - tirpšana=nepatīkami, tingling=patīkami) sajūta kājās; elpojot aukstu gaisu, es instinktīvi ieelpoju dziļāk un izelpoju lēnāk un izjustāk, kā dažādu uzbudinošu situāciju sākumā. zem apģērba kārtām kļūst stingri krūtsgali, un ja vēl ir vējš, kas bužina no cepures izlīdušās matu šķipsnas un auksti glaužas gar seju, kur nu vēl labāk. ienākot atpakaļ telpās, man vienmēr ir spožas acis un piemīlīgi piesarkuši vaigi, un no pēkšņās gaisa temperatūras maiņas tāda kā neliela aizelšanās sajūta.

jā, dodiet man ziemu. come here, my lovely, wrap yourself around me, where have you been all this time, i've missed you so. oh, oh, i've missed you so.
 
 
( Post a new comment )
adele_varbut[info]adele_varbut on January 13th, 2014 - 11:30 pm
Man drīzāk licies, ka ziema ir tāda romantiska. Ārā viss apsnidzis, tu sēdi omulīgā kafejnīcā un pie kafijas tases raksti uz rozā papīra par savām jūtām pret kādu, kuram to tā arī neizpaudīsi. Čubināšanās laiks, tāds, kurā gribas nejauši satikt savu prieku un acuraugu vakarā, kad krīt lielas sniegpārslas. Prieks un acuraugs nāks pretī un smaidīs, tevi pazīdams, un tu nodomāsi, cik mīlīgi viņam izskatās tā jocīgā cepure, un tad viņam uz deguna uzkritīs sniegpārsla un uzreiz izkusīs un, jā, tas burvīgais sala piesarkums...
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 14th, 2014 - 03:17 am
ah, es un romantika - mēs neesam uz "tu". bet sniegs, jocīgas cepures un omulīgas kafejnīcas labi iet kopā, tas noteikti!
(Reply) (Parent) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on January 14th, 2014 - 01:59 am
man visi gadalaiki liekas seksīgi, katrs savā neatkārtojamā veidā. arī rudens aukās gribas pisties un izvirtušajā vasaras karstumā. pavasarī pat kaut kā mazāk, varbūt pirmajās drēbju nomešanas dienās.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 14th, 2014 - 03:13 am
mhm! tas, ka pisties gribas vienmēr, jau ir a given :D
(Reply) (Parent) (Link)