Emotions ([info]rubija) rakstīja,
@ 2016-03-25 19:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Spoiler alert!!!! Iisti nesapratu kaada bija betmena un supermena ciinjas motivaacija, varbuut taapeec, ka rezhisors iedevis taadu nosaukumu filmai, bet fakts, ka abi varonji paarstaaja ciiniities, jo vinju abu maates vaards ir Marta bija taads farss, hahah


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rkktzd
2016-03-25 21:31 (saite)
Taapēc, ka Lexxx Lutors veica rafinētu supermena nomelnošanu un betmens vnk uzķērās

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rubija
2016-03-26 10:23 (saite)
Laikam, man tas nešķiet konsekventi Betmena personībai. Kā tu saprati Lutora iemeslus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

spoiler alert. level 10000 !!!
[info]rkktzd
2016-03-26 10:46 (saite)
lutors ir vnk maniaks ar hiperlielummāniju un grib būt visvarens - valdīt pār to, kas, it kā, ir pāri cilvēka spēju robežām (what do all men with power want? - more power). nu lutora plāns bija viltīgs, taču savu lomu nospēlēja arī tas supermena faits ar kriptoniešiem pirms diviem gadiem (ar ko sākās filma). it kā supermens uzvarēja, bet bija ļoti daudz bojāgājušo un tik milzīgs collateral damage, ka cilvēki sāka aizdomāties vai tāds supermens tiešām ir tik labs. arī brūss veins, kura uzņēmuma lolotos darbiniekus apraka dzīvus gruvešu kaudzē tikai supermena cīņas dēļ (ok, zvanīt uz ofisu un teikt lai visi evakuējas, kad pilsēta jau šķīst pa vīlēm laikam bija drusku tizli). viņam likās, ka supermens ir laika bumba - kamēr labs, tikmŗ ok, bet ja nu viņš vairs nav labs? un kur ir robeža, starp labu un nelabu? vai cilvēks ar tik fenomenālām spējām (un attiecīgi - varu) vispār var būt labs?

par martu - bieži cilvēkiem, kas ir līdzīgi kaut kādā ziņā, it kā netīšām, bet ir līdzīgs vēl kaut kas, kaut kāda sakritība nesaistītā dzīves jomā - vienkārši novērojums.

protams, bija tur tādi deus ex machina pārskrējieni, kur notiek kkas, bet netiek paskaidrots kā īsti, bet kamoon - tas ir bojeviks. likās eleganti aktieri, īpaši alfrēds un lutors. daudz estētiski kadri. un vecs, resns betmens, kam viss ir zajebal bija būūūrvīīgss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: spoiler alert. level 10000 !!!
[info]rubija
2016-03-29 21:25 (saite)
To arī sapratu, ka Lutors ir domāts vienkārši ļauns pēc būtības un viss ko viņš grib ir vara, tas nešķita interesanti, gribas kaut ko niansētāku.

Starp citu man parasti ekšens patīk, itsevišķi uz lielā ekrāna, bet BvS bija par apgrūtinošu vērot pakaļdzīšanās scēnas, haha.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2016-03-28 21:59 (saite)
http://9gag.com/gag/aGxOpXK

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?