03 Maijs 2016 @ 20:42
 
Eksāmeni uzrakstīti. Bija tik ļoti briesmīgi, ka jau paspēju to visu izdzēst no savām atmiņām. Atliek vienīgi gaidīt rezultātus maija beigās un cerētu uz minimālo punktu iegūšanu lai nebūtu jāpārliek jūnijā. (fingers crossed)

Pēceksāmenu dzīve ir iesākusies ar diezgan lielu uzdzīvi. Ar diezgan lielu alkahola patēriņu un pavisam maz atpūtu. Bet tieši tas man bija vajadzīgs vissvairāk.

Tagad man ir uzradies tik daudz laika, ka pat nezinu kā lai to visu piepildu un ko lai ar to visu daru. Tāpēc šodien atnākot no darba devos pusotru stundu garā skrējienā lai patīrītu savus tarakānus. Visas tās nejēdzīgās crush un citus sūdus. Un jo vairāk es kustos un daru, jo mazāk laika domāt visādas nejēdzības.

In other news - Man aizvien tik ļoti nepatīk tas iekšējais naivums un tas, ka es tik ļoti pieķeros lietām, cilvēkiem, sajūtām, vietām.. Es nevēlos neko no tā visa just, lai cik tas cilvēcīgi arī nebūtu. Es īsti nezinu kā lai ar sevi tieku galā un kā lai es nomierinos. Manī ir tik ļoti liela emocionālā gamma un es nezinu kā to savaldīt. Nekad patiesībā neesmu to zinājusi. Es domāju par citu cilvēku dzīvēm un par to kā citi cilvēki spēj sapurināt sevi un neļauties nejēdzīgām iedomām, domām, sajūtām. Bet vienkārši dzīvot. Es agrāk biju tik ļoti pašpietiekama. Ok, muļķības, es aizvien tāda esmu man patīk būt vienai un man nepatīk pārāk daudz socializēties... bet tas nemaina faktu, ka kaut kur iekšā ir tas big little urge būt gribētai, būt vajadzīgai. Tā nemanāmi un nedaudz. Tāpēc man nepatīk, ka man neatbild uz īsziņām sarakstes vidū. Man nepatīk, kad lietas apstājas nemaz nesākoties tā īsti. Labi, ja godīgi, man nepatīk, ka es nespēju kontrolēt situāciju virzienā kurā vēlos. Un jā, es saprotu, ka tas nav iespējams pilnībā nekad un ir vienkārši jāļaujas un jādzīvo tam brīdim, cause its all we have... Un varbūt tas viss ir vienkārši pēc principa - grass is always greener on the other side. Un stāsts par to, ka cilvēks vienmēr vēlas to, ko nespēj dabūt. Un mana loģiskā,racionālā puse to tik ļoti saprot. Bet tā emociju pasaule netiek tam līdzi..

Manšķiet, ka visām real lietām, cilvēkiem, attiecībām, notikumiem ir jānotiek tā viegli un natural nevis ar mind games un dzīvošanu kā uz asmens. Bet tā jau ir vairāk mana problēma nevis citu cilvēku. Un ar to man arī ir jāstrādā.

Tāpēc es mācīšos sevi mazliet pieklusināt. Atlikt visas tās emociju gammas malā un būt ļoti racionāla un loģiska un neļauties nekādiem vājprātiem, kas man domās notiek. Thats all.
 
 
( Post a new comment )
this is a ransom demand: ar cigu[info]kakjux on 3. Maijs 2016 - 23:27
Man atkal gribas māt ar galvu un pilnīgi piekrist ļoti daudz kam, ko tu raksti. Arī mana emocionālā pasaule nav īsti savaldāma. Biju domājusi, ka uz vecākiem gadiem beigsies, aprims, bet nēē. Man viss ir tik... Pa īstam. Bet es arī apzinos, ka ne visiem tā ir. Man liekas, ka I ain't got time for mind games un naža asmeņiem. Lietas vajag pa īstam.

Bet tad, kad man viss ir pa īstam, ir tik grūti reizēm pieņemt, ka tam otram tā nav.
(Atbildēt) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on 3. Maijs 2016 - 23:38
Viss, ko varu ieteikt no savas puses - man kādu laiku bija tā, ka centos apklusināt visādas "sliktās, nevēlamās" domas un nostumt tās tālu tālu prātā, lai būtu citierm cilvēkiem pieņemama, mīlama, gaiša, priecīga. Nezinu, cik tas ļoti saistīts, bet šķiet, ka tieši tā iedzīvojos pamatīgā personības sabrukumā, depresijā, prata tukšumā. Kādu laiku tā dzīvoju, bet man palīdzeja saprast, ka nevēlamās domas arī ir tikai tava zemapziņa, kas cenšas lūgt palīdzību un vēlas pievērst tavu uzmanību lietām, kas tai rada diskomfortu. Tā saku acknowledgot visu slikto ko prāts ģenerē, pat ne identificēties ar to, bet gan ļaut sev pašai sev izskaidrot, ko īsti domāju un jūtu, un šķiet, ka baigi palīdz.
(Atbildēt) (Link)
universflora[info]universflora on 3. Maijs 2016 - 23:49
Man ir līdzīgi. Skriešana gan palīdz tikai uz mazu nenoteiktu laiku.
https://www.youtube.com/watch?v=KgzQuE1pR1w
(Atbildēt) (Link)
samanta[info]samantta on 4. Maijs 2016 - 10:03
Vnk vāks, ka viss ko raksti ir tā it kā es pati to būtu rakstījusi!
Apsveicu ar eksāmenu beigām. Bus labi!
(Atbildēt) (Link)