kašķīša dzirnaviņas ([info]romija) rakstīja,
@ 2012-07-23 16:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atkal esmu izlasījusi no jūsu tekstiem rozīnes.
Un atļauju publicēt šeit arī nevienam nav jālūdz, jo šoreiz atzīmēju slēptās un neslēptās domas. Te neslēptās.


noskatījos diskusiju par pašnāvību uz vanšu tilta, un kā tai vārpai vispār nav kauna nobeigt raidījumu ar tādu bla bla bla. tās reāli ir paralēlās pasaules un tādi raidījumi kā šis izskan no vienas pasaules uz otru kā īpaša humāna ņirgāšanās forma. cik ubagiem dienā tāda vārpa aizpeld garām kā flagmaņkuģis vāvere un, varu saderēt, viņai i plaksts nenotrīc. es pateikšu tā, nav ko par to tēmu daudz dirst, jo atbilde ir tikai viena - atceliet tad savu mežonīgo kapitālismu un jautājums būs atrisināts. un beidziet vienreiz rādīt ziemsvētkos pa televizoru viens pats mājās un spēlēt kristīgo popsu, bet parādiet muratovas melodiju leijerkastei, par tiem bērniem, kuri pirms nosalšanas badaini klīst gar jūsu logiem un lūr uz jūsu ziemsvētku cepešiem.
*
es vienkārši nevaru vien nobrīnīties, cik apdauzīti kļūst daži cilvēki apgūstot zināšanas un aplūkojot jebkuru dzīves norisi apgūtajā sistēmas kopainā. reāli akli, kurli un mēmi. bet gudri.
*
ģimenes dzīvi es uzskatu par tādu, kad kopā dzīvo divi cilvēki no viena materiāla, divi zābaki pāris, kuri pirmkārt garīgi ir viens, un tad jau emocionāli un fiziski savējie. tādas attiecības ir rāmas, jo kopīgo īpašību ir vairāk kā atšķirīgo, tāpēc viens cilvēks uz otra fona nekonstrastē, toties visa ārējā pasaule gan kontrastē. kā ārējais svešais ienaidnieks. un tādu iekšēju divu cilvēku savstrapēju rāmumu es arī uzskatu par īstu mīlestību. ne jau visu to piselību un romānisko dziesmu gaudošanu zem logiem, ko mīlestības vārdā saproducējušas visādas renesansē atdzimušas operiskas personības.
*
"Labo, ko gribu, es nedaru, bet ļauno, ko negribu, to es daru," rakstīja apustulis Pāvils, un laiku pa laikam man šķitis, ka naida izpausmes internetā mēdz būt tik izplatītas tieši tāpēc, ka tas ir tik vienkārši.
*
sīkumu nereti ir pārāk daudz, kamēr kļūst par grūtu visur visādus nekauņas tolerēt
*
Pasaule būtu labāka vieta, ja katrs nevis bāztu sejā otram to, ka viņš nav nekam derīgs, bet vairāk pievērstos sevis paša labo īpašību izkopšanai.
*
Zemnieks apsēdās uz ciņa, apēda savu saini, noslaucīja muti rokā un kājas pār pleciem pārlicis, rādīja, kā lec lecamauklas.
*
Es varbūt esmu radikāla, haha, un diez vai deru piezemētam un stabila organizma piemēram, bet skaidri un gaiši domāju, ka tikai un vienīgi reāli padarītais ir tas, kas tev dod tiesības spriedelēt.
*
Jo visu sito var parciest tikai ar ¨some alcohol¨ nu sitaa pieziime par dzivi kopumaa.
*
skaistuma noslēpums ir nevainībā, nesavtīgā, kvēlā upurī, naivumā, muļķīgā mīlestībā, neapzinātajā, neapturamajā trauksmē, smieklīgā izmisumā, nevis jūsu komatos un pieklājīgi sakārtotajās domās.

citāti no zhora, anonymous, milda, missalise, punkts, vedjmah, snorke ierakstiem un komentāriem


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?