rolexx ([info]rolexx) rakstīja,
@ 2009-08-31 08:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mani pārņem eksistenciāla rakstura pārdomas.
Atzīstu, ka neapzinos, ka kādu dienu arī mani piemeklēs nāve.

"...you have to realise that someday you will die,
until you know that you are useless..."
[This Is Your Life by Dustbrothers]

Nopietni, ja man kāds tagad pateiktu, ka man ir jāaiziet, es vienkārši neļautos.. spirinātos, kliegtu, ķertos klāt pie stederes, lai mani nevarētu aizvilkt prom. Domāju, ka tas ir normāli, protams, ne tad, ja tās jau ir Tavas vecumdienas. Tad tas ir jautājums tikai un vienīgi par to, kāds ir bijis Tavs dzīves priekšnesums.. Vai jūties apmierināts ar uz skatuves pavadītajā laikā padarīto. Ja jā, tad ar mierīgu sirdi vari pateikties visiem skatītājiem un atstāt skatuvi, kura pildītos ar ziediem un pateicībām. Bet, ja laiks jau ir iztecējis un Tev vēl bija tik daudz, ko pateikt uz izdarīt, Tu, saprotams, ķersies pie aizkariem, kad Tavi nesīs prom.

Thats no way of leaving the stage.
Period.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ruuby
2009-08-31 19:59 (saite)
kāds piemērots citāts īstena dzīves priekšnesuma radīšanai:
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

(Atbildēt uz šo)


[info]virus
2009-09-01 07:35 (saite)
Manuprāt, man vienmēr, arī 190 gadu vecumā būs lietas, ko es vēl un vēl gribu izdarīt. Bet ja es būšu izaudzinājis pārīti foršu bērnu, man šķiet, ka nāve būs krietni mierīgāk sagaidāma.

(Atbildēt uz šo)


[info]rolexx
2009-09-01 23:20 (saite)
jā, protams.. šķiet, ar to Tu gribēji pateikt, ka Tev ar savu nemirstību būtu, ko iesākt. ;)
and thats true for sure.

Bet ir zināms kopums pamatlietu, kuras mums piešķirtajā relatīvi īsajā dzīves laikā ir vienkārši jāizmēģina, lai mūsu laiks šeit šķistu pilnvērtīgi pavadīts.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?