kihelkonna ([info]kihelkonna) rakstīja,
laipni lūgta medicīnas studijās. sākumā ir kairinošs klepus, kas noteikti nav atkrēpojošs. pēc tam otrādi. un nevajag jaukt līdzekļus vai arī lietot visus reizē.

jebkurā gadījumā pastāstīšu tev par mūsu ģimenes brīnumlīdzekli, ar kuru ārstēju bērnus jau n gadus. nopērku tējaskoka eļļu (ēterisko, ne smēri, padārga), uzpilinu uz krekla priekšes 1-2 cm pleķīti. ja situācija smaga, atjaunoju ik pēc dažām stundām, bet parasti divreiz diennaktī.

ja slimība ir elpošanas orgānos, tad labāk uz to pa taisno arī iedarboties. tējaskokam ir pretvīrusu, pretmikrobu un kāda tur vēl iedarbība. bet tad vajag šo līdzekli ņemt nopietni, ielikt kabatā un nēsāt līdzi, un lietot arī tad, kad paliek labāk, jo citādi viss ies atpakaļ.

tas, protams, neizslēdz visus citus līdzekļus, arī sīrupus. bet nevajag tipiskos pretklepus sīrupus dot pie dziļā klepus. dziļais klepus ir tāpēc, lai dabūtu no bronhiem ārā visus sū, un ja tas sīrups nomierina klepus centru smadzenēs un klepus norimst, tad visi sū nevis nāk ārā, bet paliek turpat, pūst un iet dziļumā. tā ka taisnība honeybee par tiem atklepojošiem līdzekļiem; tikai tev tiem vēl par agru.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?