-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-07-29 22:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ravel - Bolero

vispār mums šeit pagaidām klājas ļoti jauki. tikai vakarā milzīgs nogurums. esmu nolēmusi vakariņās gatavot to, ko gribās, bet pusdienās kaut ko veselīgu, nu tur, vārītus dārzeņus un tādā garā.
ļoti gribu šajās dienās pagatavot plovu un picas. jāizdomā vēl kaut kas. datorā diemžēl pazudusi recepšu mapīte. ceru, ka izdosies atrast.
bērniņš apstākļu sakritības pēc diendusā nogulēja vien 50 minūtes, tādēļ vakarā bija tik pārguris, ka pēdējo savas dienas stundu pavadījā nepārtrauktā ķērkšanā.
+ visas dienas garumā ik pa brīdim dara pāri šeit esošajam toddlerim. pamatā ņem nost mantas un grūž. pēc katra incidenta ieslēdzam uz kādu laiciņu istabā, gan pirms gan pēc paskaidrojot, kādēļ tieši viņa tiek ieslēgta. šķiet, pamazām sāk palīdzēt, vismaz dienas otrajā pusē viņa šādi izpaudās tikai vienreiz.
nu un ja viņa nesaslims pēc šovakara, kad bija izdesojusies pa auksto ūdeni līdz gandrīz viscaur sarkanai ādai, tad, jāsaka, imunitāte pa šo laiku būs krietni gājusi uz augšu. kā tik lai rudenī to notur.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?