-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-04-21 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dāvaniņas, man patīk dāvaniņas
bet ko man uzdāvināja. man uzdāvināja kafijas presi. vispār es gribu kafijas aparātu, kas maļ pupiņas un dod tvaiku piena putām, bet to kādreiz, kad izaugšu liela man būt lielāka, ērtāka un pastāvīgāka virtuve. pagaidam lai dzīvo kafijas prese un "rokas" piena putotājs. vēl tik nopirkt kādu sīrupu, tad būs vēl labāk. un iepriekšējo presi, ko man uzdāvināja dzimšanas dienā, A. (neilgi pēc dzimšanas dienas) bija iedevis paspēlēties meitai. trīsreiz vienreiz miniet, kas ar to atgadījās. šai gan varēšot piepirkt klāt plīsušās detaļas, nebūšot jāpērk no jauna viss aparāts.
un tad vēl, tad vēl man beidzot ir jogas paklājiņš. plāns un viegls un mīksts <3 urā.
un visu beidzot, man uzdāvināja diezgan stilīgu un pagalam savādu sietiņu. šitādu. saucas "lekue vārīšanas siets". tomātu blanšēšanai, produktu kopējai vārīšanai "nesamaisot" un tā tālāk un tā joprojām. šodien iemēģināju. vispār diezgan ērts. izvelc aiz striķīša un liec aukstā ūdenī dzesēties. olu vārīšanai varētu būt labi, mazāka sasišanās iespēja.
un vēl. vēl daba un dzīve mums visiem uzdāvināja šo burrvīgo laiku. nezinu, kā jums, bet es šajās dienās esmu laimīgāka.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?