-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-04-15 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lasu joka pēc facebook dzīvokļu sludinājumus. "dzīvoklis pašā Rīgas sirdī - Purvciemā". lol

bērns vakardien, sēžot uz poda un tīrot zobus (vakarā viņai tas notiek apvienotā kārtībā), pēkšņi esot pielecis kājās un ar saucieniem "jejje, jejje", meties tīrīt "zobus" arī lellei. savukārt citā brīdī, spēlējoties ar stikla glāzi, esot uzmaukusi to kājā, saukusi "kāj" un skanīgi smējusies. pati gan to neredzēju.
kopā ar viņu pavadīju šovakaru. nezinu, kas pie vainas, vai joprojām nākošie dzerokļi (nu jau izšķīlušies visi četri, augšējiem gan tikai pa vienam stūrītim), vai iesnas, bet šovakar ir bijusi čīkstīgaka un mierīgāka. kaut ko gribēju par viņu uzrakstīt, bet šobrīd galīgi vairs neatceros. vispār visu ko gribēju ierakstīt un neko no tā neatceros.

šogad varbūt beidzot saņemsimies aizbraukt uz tām lecošajām vimbām.

šodien mazliet tīrīju māju. pirmkārt sapratu, ka atgādinu sev pašas mājvietu. no pirmā acu uzmetiena itkā viss kārtībā, bet ja ieskatās sīkāk, paskatās pa pakšiem un stūriem, tad pamatā ir kluss vājprāts. seni putekļi un draza, viss juku jukām, ļoti daudz kas neatrodas savās vietās, daudz kam vietu nemaz nav. un ja sāk tīrīt šo, pavirši paskatoties, kārtīgo vietu, paiet stundu stundas darba, kuru (jau atkal pavirsi paskatoties) nemaz nemana.

runājot par tīrības temu. cik bieži jūs slaukāt grīdu un cik mazgājat? un cik bieži slaukāt grīdu pamatīgi (tā, ka visus visus stūrus, visu paceļat utt)? šie abi (slaucīšana un kārtīga slaucīšana) parasti sakrīt? jeb tomēr ne? un cik bieži jūs pārmazgājat skapīšu iekšas/āras virtuvē? un ledusskapi?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?