galvenais hipo ([info]daria) rakstīja,
Viegli nav, jaa.
Bet toties ir divreiz vairaak taadu momentu, par kaadu Tu te raksti ;)
Un dazhas lietas ir vieglaak. Es agraak vairaak aukleejos ar E, taados briizhos, kad zinu, ka nevajadzeetu. Tagad ir vairaak no-nonsense attieksme. Ne taadaa zinjaa, ka es tagad esmu kljuvusi par gjimenes Lukashenko, bet es nepakljaujos kliegshanai, ja kaut kas ir norunaats. Es varu piekaapties (vienaa no beernaudzinaashanas graamataam attieciiba starp kaujaam, ko ljaut beernam uzvareet, bija mineeta 3:2), bet tagad tad to daru uzreiz, nevis peec ilgas stiiveeshanaas.
Es gan arii kljuustu nejauka pret P, neguleeto nakshu deelj. Bet nav arii tik traki, ar E bija taapat un man liekas, ka nu jau paliek labaak (t.i., nevis es vairaak dabuuju guleet, bet gan laikam pierodu :D).

Un man ljoti, neatsverami ljoti patiik Mikjeliitis. Un tas, kaa Emiilija vinju uztver un attiecas pret vinju (es esmu paarlaimiiga, ka nemanu greizsirdiibu - t.i., vinja var saniknoties uz mani, ka nepieveershu pietiekami uzmaniibas (vinjaspraat), bet vinja nedusmojas uz braali).

No shodienas mees gan pagarinaajaam vinjas daarzinja apmekleejumu - veel arvien 3x nedeeljaa, bet nu jau vairs ne 4h, bet 8h. Tas daudz dod - tagad, piemeeram, varu normaalaak piekjerties maajas darbiem, savediishu maaju kaartiibaa, tad vareeshu sev pieveersties - taada sajuuta, ka man ir iedota muuzhiiba :) Nu, un varu mieriigi apseesties ar Mikj un vienkaarshi paseedeet.

Ir laba sajuuta ar diviem. Gruuti ir, bet ir arii kaut kaa taa - viss ir taa, kaa tam jaabuut.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?