-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2013-08-16 08:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mazā A
viņai garšo brūklenes. mežā apsēdās brūklenāja vidū un pa vienai vien ogas plūca un lika mutē. es biju salasījusi mazliet ābolu-brūkleņu ievārījumam, bet izskatās, ka tās visas pamazam nozudīs viņas mutē.
jo skaļāk un nopietnāk saka viņai "nē, nedrīkst, fuj, aiaiai" (nu, piemēram, par to, ka bāž akmeņus mutē, vai plēš kaut ko, ko nedrīkstētu pat aiztikt un to apzinās), jo priecīgāk viņa smaida kratot galvu un turpinot iesākto.
vislabprātāk ēd pati un ja ļoti cenšas, prot dabūt ēdienu uz dakšas un no dakšas mutē. parasti gan necenšas un ēd ar rokām, vai, ja man slinkums kārtējo reizi visu tīrīt, tiek barota no karotes/dakšas.
pārsvarā dzer ūdeni, bet neatsakās arī no piena un tējas.
ja agrāk ieraugot kaķa barības trauku viņa to izvandīja un uzēda, tagad viņa tur mērķtiecīgi aiziet, sagrābjas abās rokās un tad staigā ēzdama.
ne acu galā necieš svaigus dārzeņus, lociņus, salātus, jebko tādu. labprāt ēd kartupeļus, miltu izstrādājumus, termiski apstrādātu biezpienu, kabačus, zupas.
iet kā traktors. nemaz nerūpējas par jebkādu drošību un neuzmanās, tādēļ nepārtraukti krīt un sitās. bet, visbiežāk, ja sāpes nav pārāk lielas, nopurinās un iet tālāk. regulāri pamanu nobrāzumus un zilumus, par kuru izcelsmi neko nezinu.
ir ļoti priecīga, enerģiska un pozitīva, taču arī ļoti prasīga un diezgan niķīga. nekavējoties un ļoti skaļi reaģē uz visu, kas nav gluži pa prātam. skaidri zina tieši ko, kad un kā vēlas un jau tagad redzams, ka ir ļoti stūrgalvīga.
ja man būtu jānosauc viņas mīļākā nodarbe, es nevarētu izšķirties starp spēlešanos peļķēs/ūdenī un spoguļošanos. abas nodarbes liek aizmirst gandrīz jebkādas bēdas :)
un mājasdarbi! kā viņai patīk mājasdarbi. skalināt lupatiņas un slaucīt grīdu. vakar, es nepārspīlēju, viņa staigāja ar slotu pa istabu vismaz 20 minūtes. un tad kad es pēc tam paņēmu slotu netīrumus saslaucīt, ne tikai padzenāt apkārt, ļoti pārdzīvoja to, ka nedodu slotu viņai :D
jau vairāk kā mēnesi pamazām nāk acu zobi. pēdejās nedeļās sāk šķilties, bet dara to ļoti ļoti lēnām un pamazām.

nu un redzkur foto no vakardienas tikšanās ar asfaltu, kas notika tiecoties paplunčāties peļķē, pašai esot bišķi augstāk uz ietves apmales. esot kliegusi aptuveni 10 sekundes, pēc kuram strauji nomierinājās un atkal metās spēlēties peļķē :>


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?