-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2013-06-27 23:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ar jauno dzīvesvietu man visticamāk nepatiks tās relatīvā izolētība un atrautība no visa. bet patiks, pavisam noteikti patiks mašīnu trokšņu neesamība no rīta līdz vakaram, kā arī pa nakti. citādi šeit sanāk celties ar mašīnām, iet gulēt ar mašīnām. un no putniem šeit vienīgās dzird kaijas un vārnas. es esmu droša, ka tur šajā ziņā būs labāk.

kāda A. mammas draudzene no Austrālijas atvedusi sev līdzi nelielu čupiņu ar drēbēm mazajai A. un visas drēbes ir tik, tiiiik foršas, ka rudenim nākot viņa pavisam noteikti būs stilīgākā mazā meitenīte ciemā :D + A. mamma nopirkusi viņai 22 izmēra ecco sandales. ir mazliet par lielu, bet domāju, ka būs labi. tagad mums ir gan mīkstās ādas sandalītes, gan tādas pamatīgas, ar cietu zoli, supinatoriem un ar krietnu potītes balstu.

tagad jāsaņemas tikt galā ar pārāk lielajām un pārāk mazajām viņas drēbēm un samērā nevajadzīgajām mantiņām un jāiet gulēt. šovakar mazā A. gulētejot atkal nolikusi gulēt tēti ātrāk nekā nolikusies pati :>


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]augsne
2013-06-27 23:34 (saite)
Ļoti pakalusīgs un labuzvedīgs tētis. :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2013-06-27 23:51 (saite)
vai ne :D
negribi rīt pēcpusdienā kaut ko? :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]augsne
2013-06-27 23:54 (saite)
Nevaru. :( Esmu stipri apslimusi, tagad sēžu mājās un nodarbojos ar visām maksimāli iespējamajām veseļošanās metodēm, lai sestdien varētu, cerams, iet uz darbu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2013-06-27 23:54 (saite)
oi, mazā nabadzīte. veseļojies :**

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]augsne
2013-06-27 23:55 (saite)
Paldies! :*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2013-06-27 23:56 (saite)
un dod ziņu, ja mēs kā varam palīdzēt. nu, jebkā.
ps. a kas Tev piemeties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]augsne
2013-06-28 00:01 (saite)
Paldies! :) Saaukstēšanās. Biju jau sabijusies, vai nebūs kāds bronhīts, bet šodien biju uz akūto stundu pie ģimenes ārstes, kur viņa plaušās nekādus trokšņus nedzirdēja. Nosūtījumu uz rentgenu gan uzrakstīja, bet es tāpat varēšu aiziet tikai aiznākamajā nedēļā - rīt tomēr negribas skriet uz centru, ja ir maz ticams, ka tur kaut kas. Viņa reizi gadā to plaušu rentgenu iesaka taisīt tāpat vien, profilaksei, tāpēc aiziešu, kad varēšu.
Tā parastais komplekts - iesnas, klepus, kakla sāpes, temperatūra. Likās, ka klepus padziļinās, bet laikam gana ātri sāku dzert savu iecienīto Brontex sīrupu. Ja nesāku par vēlu, vienmēr palīdz izvairīties no bronhīta -> plaušu karsoņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?