par ēst
beidzot saņēmos ielikt cibā biezpiena plācenīšu recepti
http://klab.lv/users/meeneshi/67363.htmlun jā, vidēji cilvēks ar "biezpiena plācenīši" saprot kaut ko saldu, iespējams, ar rozīnēm vai dzērvenēm. šis ir kaut kas PAVISAM savādāks, aha. un imho arī nāvīgi garšīgs :>
bet mazmiestā A., uz kuru nupat bijām aizbraukuši, beidzot realizēju sen briedušu domu uztaisīt pavisam vienkāršu lazanju. tādu, par kuru runā, ka to itālijā gatavoja pirms 100 un vairāk gadiem. tādu, kurā nav bešamel mērces un vispār nav nekā bez pamatsastāvdaļām. tādu, kas sanāk 3x lētāka nekā tā, ko es taisīju agrāk. tādu, kas ir tik pat garšīga un noteikti ņemšanās vērta (gaļas mērce tiek gatavota vismaz 6h iepriekš, bet makaronu plāksnes gatavo pats, rullē arī, ja nav speciālā mīklas rullējamā mašīna). lūk. kaut kad, cerams, saņemšos ielikt cibā arī tās recepti. lielisks ēdiens, ja gribas pasniegt vakariņas, bet negribas ar tām baigi ņemties tieši pirms ciemiņu atnākšanas. no rīta uzvāra mērci un uztaisa plāksnes, stundu pirms ciemiņu ierašanās saliek kopā un cep.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: