-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-04-01 22:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jautājums ir.
ja divu stundu laikā temperatūra pakāpjas pa 3/10, sasniedzot 38,9 un pazīmes liecina, ka tā turpina kāpties, vai ir ok iet gulēt neiedzerot kaut kādu temperatūru pazeminošo?
tobiš, kādas iespējas ir, ka es pa nakti neuzvārīšos. gan jau ka lielas, bet bet. uzvārīties tomēr negribu. tas būtu nelāgs otrā aprīļa joks - A. attapties blakus beigtai man.
nē nē, mani nemoka apokaliptiskas pašas nāves vīzijas. bet tā tabletes lieta ir apcerēšanas vērta. runā jau, ka ja nav pie 40, tad temperatūru labāk nepazemināt. vismaz ne pirmās 4 dienas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mugursoma
2010-04-01 22:56 (saite)
Pats ārsts neesmu, man blakus bieži ārsti atrodas, gan ne tagad. Ja tā ir gripa (tagad ir īstais gripas laiks) un Tu esi vesela (nav hronisku slimību, slikta imūnsistēma), tad ej gulēt. No rīta, ja tā ir gripa pamodīsies salīdzinoši vesela. Kategoriski aizliegts celties un sākt parastu dienu. Guli gultā 3 dienas un veseļojies. Ja ne, tad sāksies komplikācijas, kas ir daudz bīstamākas par pašreizējo stāvokli. Padomus dodu no pieredzes un pa ausu galam saklausītām zināšanām, kuras snieguši kompetenti cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-04-01 23:05 (saite)
nu.. man šķiet, ka šie jau ir sarežģījumi.
es saslimu pagājušās nedēļas sākumā, normāla saaukstēšanās, ar spēcīgu klepu un iesnām un temperatūru starp 36,9-37,3.
bet pagājšnedēļ nevarēju atļauties atpūsties. pēdējā nedēļa pirms sesijas, brauciens uz stokholmu un tā. šo trešdien bija jāuzstājas arī vienā konferencē. nu un tieši pēc tam man vakara laikā uzlēca temperatūra.
labi ir tas, ka tagad vismaz līdz nākoštrešdienai nav nekur obligāti jābūt. slikti, ka šis, visticamāk, jau ir sarežģījums.
un un, nedomāju ka gripa, gripa, cik zinu, temperatūra lec ātrāk nekā grāds diennaktī (starp vakardienu un šodienu) un mans draugs, kurš pirms tam arī bija saaukstējies, slimāks nekļūst, tikai veselāks :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mugursoma
2010-04-01 23:14 (saite)
Vienalga guli un veseļojies :) Es šādos gadījumos dzeru paracetamolu (labāk) vai suprastīnu, vai tavegīlu (uzdzen miegu un labs, ka ir kādas spēcīgas alerģiskas reakcijas bijušas.). Aptiekā pateiks, arī diennakts. Lai labi! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-04-01 23:15 (saite)
paldies :)
es pagaidām zāles nedzeru, ja pārāk celsies, tad dzeršu to pašu paracetamolu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mugursoma
2010-04-01 22:56 (saite)
Ak, jā. Neveiksmīgs segvārds šodienai :)

(Atbildēt uz šo)


[info]masquerader
2010-04-02 11:25 (saite)
viegli izmēģināt vai nav plaušu kompikācijas - ja ar theraflu neko nesanāk nodzīt, tb nodzen un pēc tam atkal viss ir augšā - jādzer antibiotikas :/
nu vnk man tā bija. es, piemēram, pēc tās pieredzes vairs šitā nespēlētos, kā tu tagad dari :D
heh. anyway - veseļojies!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?