-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-03-13 18:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nekad nebūtu domājusi, ka tā domāšu/teikšu, bet spa vīkends četrzvaigžņu viesnīcā tomēr ir kaut kas kruts.
es arī nekad nebūtu domājusi ka uz kādu tādu braukšu. gribējusi arī neesmu. bet ir ļoti, ļoti forši. iekšiņa tik tiešām atpūšas. āriņa arī.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]augsne
2010-03-13 19:01 (saite)
man vienmēr ir liecies, ka tas varētu būt forši, bet man vienmēr riebusies doma par jebkādu kontaktu ar svešiem cilvēkiem šajā procesā. tāpat šodien pētīju kaut kādus sieviešu fitnesa klubus, sapratu, ka traki gribu ko tādu, tikai lai nebūtu svešu cilvēku. :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-03-13 19:33 (saite)
Nekadas dizas saskarsmes jau nav :) personals galigi neuzbazigs, baseina vai pirti cilveki ka garamgajeji, neskar nemaz. Bet baseini (2 blakus) ir FORSI. Ar baaru un udenskritumu un dazadam udens struklam un 2 dzakuzi un udens visur siiilts (bet ne karsts) :> un sals un tvaika pirtis ar. Eh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]marionete
2010-03-14 00:39 (saite)
nu man pietiek ar neuzbāzīgu personālu. vienmēr sapņoju, ka būtu nenormāli bieza, tad man visu tie cilvēki sataisītu un es ierastos, kad šie prom. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-03-14 13:54 (saite)
kaut kas jau tomēr ir tajā, ka tu atnāc, Tev pajaujā, kādu vīnu. atnes pirmo ēdienu, tu paēd, aiznes. atnes otro, pielej vīnu. nu tā.. forši. un ka ir kam pajautāt lietas, ja nezini. bez apkalpojošā personāla es neuzzinātu, ka nekas nenotiek, ja baseinā nejauši izlej alkoholu vai sulu, jo ūdens taču mainās visu laiku :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?