-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2008-11-12 09:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sūdzēties neesot pieklājīgi vai kā citādi labi.
vajag jaunu imunitāti. esmu tikusi pie otras bērnības, slimoju kā 2-3gadnieks, gandrīz vai nepārtraukti. oktobra otrajā pusē mazliet atkopos no pagājušās reizes, tagad var atkal. vakarā izdzēru pienu ar medu + ķiplokdaviņu, palika slikti un ātri aizgāju gulēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snif
2008-11-12 09:48 (saite)
Kungjis staradaa labi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2008-11-12 09:50 (saite)
kunģis normāli. pirms tam ēdu mandarīnus un ko tur vēl, varbūt ar ātri izdertu siltu pienu tā uzreiz nesadraudzējās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snif
2008-11-12 10:05 (saite)
ir vienkarshi tada teorija, kas ari attiecinama uz mani- ja kungjis ir sachakarets,imunsistema nestrada diez ko labi, jo viss kjermenja taa teikt ''speks'' vai energjija tiek novirziita grutas partikas parstradei ka piemeram visadiem mizainiem darzenjiem, kupinatiem galjas edieniem- smagai partikai isuma ta teikt. Tad nu luuk kungjis panjem to visu energjiju sev un tamdelj imuntates specinji ir aizvirziti prom un tad lielie ljaunie mikrobi naamk un neviens nekaro ar vinjiem :]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2008-11-12 10:08 (saite)
hmm, skan diezgan loģiski/ticami :)
man mēdz būt problēmas ar gremošanas sistēmu kā tādu. kunģis gan cieš mazāk. šoruden mana imunitāte kaut kā nav "piecēlusies" pēc asins nodošanas vasaras beigās. kas ir savādi, parasti dažu nedēļu laikā normalizējas.
nav ne jausmas, kā lai viņu "paceļ". pamatprincipus itkā zinu, bet vai nu gana nepiekopju (to pacelšanu), vai arī kādu citu iemeslu dēļ, pagaidām tikai slimoju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snif
2008-11-12 10:18 (saite)
ietekmee kungjis aikungjis un skiet ka gremoshana- ja tu centisies uzlabot imunsisteemu ta bus cinja ar vejdzirnavam, jo tu piemeram aarstesi imunsisteemu un tai pat laika saeedisies daudz tomaatu, jau atkal visa saarstetas imunsistemas energjija tiks novirzita iekhsinjaam, nevis arinjaam. Sakuma jasalabo tamijs un tikai tad tu redzesi ka aizsargfunkcija atkal buus ierindaa. Tam ka ir novajinata imunsistema ari var but cits iemesls, atkal kads apsleptais... divainakais ir taads ka gjimenes aarsti un visi citi dakteri sakuma censhas dot zales imunitatei, vinji neatbalsta taadu ta teikt ''savadako'' pieeju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2008-11-12 10:20 (saite)
sāk izskatīties, ka es atmetīšu pīpēt tad, kad apniks slimot. vienmēr esmu zinājusi, ka smēķēšana slikti iedarbojas uz imunitāti, bet šitas jau ir pāri visām robežām o.O

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snif
2008-11-12 10:23 (saite)
nu bet protams smekjeshana LJOTI chakaree kungji nu vispar iekshas un tapat ir ar gradigiem dzerieniem. Tas vispar ir taa ljoti smalki, zinat to visu un dzivot ar sevim saskanja un nechakareet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?