-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2003-04-16 12:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fui, cik nodraazti
seedeeju es seedeeju veesturee un peeksnji saaku rakstiit. pati nezinaaju ko. uzrakstiijaas shis. iisteniibaa, viss tur rakstiitaias kkur dzirdeets (un ne vienu reizi vien), stulbs utt, bet.. lai nu ir arii manaa kontaa kas liidziigs.. btw, varu piebilst, ka viss rakstiitais ir izteeles auglis :)
Un taa, ja kaac lasiis,dizhais stulbums no manas puses:

es tevi nemiilu. un neskaties uz mani tik zheelaam, asaru pilnaam aciim. tu lieliski zini, ka man nepatiik asaras. riebjas. veel kopsh laika, kad mana maate katru vakaru raudaaja nespeedama nezemoties teeva priekshaa. man RIEBJAS asaras. Un nesaac kunksteet, kuce. Novaac rokas! Nu ko tu glaudies klaat? Tev skjiet, ka man ir patiikami? Mani vairs neuzbudina tavas fiziskaas tizliibas. tu sev skjieti smukinja? Jaa, jaa, atminja man ir ok, atceros kaa Tu teici, ka pati sev patiikot... nu ta apmierinies pati ar sevi! Kapeec tu atspeeries? ak izskaidroties? Nu skaidrojies, daargaa mana. klausos tevii. mulkje. bet juus visas taadas esat. naivas, stulbas maukas. tu apvainojies? velti.. vai tad par patiesiibu jaapvainojas? Nu jaa... ko es gribeeju.. tu nebuutu mulkje, ja to saprastu. bet tu nesaproti.
ai. lasies. viss. saruna beigusies. tu jautaa, kapeec tad piekritu tikties, ja neljauju tev izteikties un uzreiz dzenu prom? Nu... es arii esmu naivs. biju cerejies, ka tu,
varbuut, buusi kaut nedaudz mainiijusies. bet tu esi tik fantastiski liidziiga manai maatei. cereeju, ka, varbuut, nezemosies snjuksteedama un pieliisdama, ka nebaarstiisi nodraaztaas truliibas. tas tachu buutu bijis tik vienkaarshi. veesi paskatiities manii, pagriezties un neatskatoties aiziet. tad, varbuut, es buutu tevi panaacis, jo ceriiba, ka tu esi CITAADA buutu nostiprinaajusies. tachu nee. stulbaa mauka.
es esmu noguris. Ielej man kautko, apsedz un tinies. Ja ljoti veelies vari uztaisiit ko eedamu. tu tachu tik ljoti veelies palikt te peec iespeejas ilgaak. iededz sveces un iesleedz ko klausaamu. tu vienmeer esi speejusi uzmineet to, ko es veelos klausiities, vismaz kautkas labs tevii ir bijis. bet peec tam nenaac atpakalj. peec iespeejas ilgaak.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chamura
2003-04-16 14:26 (saite)
oho ho!!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2003-04-16 14:49 (saite)
Kaa jaasaprot shii reakcija? Kaa "suudiigs darbs, sliktaak buut nevar", kaa "normaali", jeb kaa citaadi??? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chamura
2003-04-16 15:22 (saite)
Visnotaļ nesūdīgi uzrakstīts!!!
Tik emocijas tādas no kurienes?!?!?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2003-04-16 15:33 (saite)
emocijas..... 1) esmu meitene
2) maatei un teevam ljoti labas attieciibas
3) neesmu paardziivojusi nekaadu nelaimiigu miilestiibu.

vienkaarshi dazreiz uznaak un saaku rakstiit kko, kas attiecas uz mani tikai daljeeji.. pat ja attiecas.. un es parasti nezinu, kura dalja taa ir un cik liela un vai vinja ir =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?