-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2003-04-06 14:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
murdziigs txt made by me
re kur txt kas uztapa paaris diens apakalj maajaas:
peedeejais laiks vispaar mani maaca, ka paaraak nopietni uztveru dziivi. citi gan saka, ka esmu paarak liela pohujiste. bet redz, laikam neesmu gan. Jaamaacaas vienaldziibu pret cilveekiem. Jaamaacaas uztvert attieciibas ar tiem vieglaak. bet tas, ka es sarezgiiju, jau sen skaidrs.
es gribeetu zinaat. vai es, kad man sap, situ (moraali daru paari) cilveekam(iem) kuru deelj man, manupraat, saap? To es tieshaam gribu zinaat. Laikam jau. "If you deny this, then It`s your fault.." fragments no kkaadas dziesmas, un man liekas, ka tas iespejams te galiigi ne pa teemai. Uztaisiiju salaatus, bljoda staav blakus, bet es needu. nezinu, kapeec. negribu es tos salaatus. baigi veseliigie iisteniibaa, visas sastavdaljas vitamiiniem bagaatas, tauku nepiesaatinaatas. Un paari paarlieta ellja nevis kreejums. ehh... veseliigie mees..
pareizi vien ir. taa ir bijis un laikam jau buus vienmeer- labi un slikti cilveekam ir vienaadaas proporcijaas. vakar es sajutos vienreizeeji labi. man liekas tik labi var justes cilveeks tikai vienatnee, ar apzinju, ka nekur nekur nav jaaskrien, neviens nav jaagaida, nevienam nekas (dotajaa briidii) nav jaapieraada. Un veel ar apzinju, ka kautkur ir cilveeks, kam tu, iespeejams, neesi gluzhi vienaldziigs. taada mieriiga paarlieciiba, kas uz aaru var teikt nemaz neizpauzhas. Nu jaa.. bija laikam paaraak labi.. jo atbraucot maajaas palika izcili pretiigi. aareejo apstaaklju ietekme itkaa. vienkaarshi kaads nespeeja notureeties nesitot, jo pats jutaas nozheelojami slikti, un domaaja, ka es esmu tas, kura deelj taa ir. Nez, vai es arii taa daru? Ir naakamaas dienas riits, gandriiz vai pusdienlaiks, un es pamazaam no taa saaku atguuties. Gluzhi logiski- jo tuvaak nonaak cilveeks, jo vieglaak tas speej nodariit paari. Jo biezhaak dara paari, jo gruutaak kljuust atguuties, kljuusti arii gruutaak ievainojams, taatad vienaldziigaaks, attaalinies.. tas viss ir pavisam, pavisam vienkaarshi un logiski. " I wrote this novel just for you..." jaa gan...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?