-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2003-03-20 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
prusaki un krediits
Man riebjas prusaki. derdzas. es tos gandriiz vai niistu. tas ir sabiedriibas un dziives uzliktais "spiedogs". beet man nav pat veelmes no tza tikt valjaa. tie man riebjas. stulbi ir tas,. ka peec kkaadiem 10 gadiem ko vinju te (maajaas) nebija ome netiishaam somaa atstiepa (jeb no kaiminjiem, bet to nezinu) Un tagad vinji te ir. Tachu veel stulbaak shajaa lietaa ir tas, ka redzot prusaku es neko nedaru. skatos kaa tas raapo un klusaam ceru, ka tuvumaa neparaadiisies veel kaads. ieejot vakaraa virtuvee es ceru, ka tos neredeeshu, ka izdosies saglabaaat iluuziku, ka vinju nav. bet es nesitu nevienu nost. "tas nav manaa davaa". Un tas ir pagalam stulbi.

Veel. Kaadam man svariigam cilveekam nav krediita. Kaadu laiku nebuus. tachu man jau arii nav. tb telefona kartei nau. skatos uz mobiilo. zinu ka klusees. Un vienalga ik pa briidim skatos tam virsuu. klusee. suudiigi. izteereeju pusi krediitam paredzeetaaas naudas. veel suudiigaak.


prusaki un krediita truukums. par ko lai priecaajas? bet atrodas tachu kkas. tikai jamaacas nedomaat par konegribas domaat. un neuztvert to, ko nepatiik uztvert. tie tachu ir siikumi! (:P)

viss uzrakstiitais ir banaals. es to (teiktaa banalitaati un nodraaztiibu) apzinos. bet taa jau visa es.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ud
2003-03-21 01:03 (saite)
kaukaa paarlasiijos virsraxtu - "prusaki un kruutis"

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?