kihelkonna ([info]kihelkonna) rakstīja,
jā, tev pilnīga taisnība. īpaši labi tas redzams pētījumos, kuros parādās gaļas ēšanas sliktā ietekme uz veselību. un tikai lielākos un jaunākos pētījumos ir apskatīts, ka ir dažādu veidu gaļas ēdāji, un lielo rezultātu dod tas, ka gaļas ēdāji ēd daudz ātros ēdienus un neēd dārzeņus, un cilvēki kļūst slimi nevis no tā, ko ēd (gaļu), bet no tā, ko neēd (dārzeņus). par normālas un saķīmķotas gaļas ēdāju atšķirībām jau arī būsi lasījusi.

tas niecīgais cikura un piena patēriņš, kas ir pie kafijas, diez vai būs būtisks, jo pārējā pārtikā šie ir daudz, daudz vairāk. tu satraucies par 3procentīgo pienu pie kafijas. parēķini, tie ir 3 grami tauku uz litru, tātad 0.03 grami uz 10 mililitriem, ko tu varbūt pielej kafijai. un tagad paskaties uz pārējo, ko tu ēd, tur noteikti tauku ir vairāk. turklāt piena tauki tagad skaitās veselīgi, it īpaši gadījumā, ja tu lieto rafinētās augu eļļas (saulespuķu, vīnogu kauliņu, rapšu), ko dažās aprindās uzskata par neatšķaidītu indi. piena taukiem ir pierādīta saistība ar nesaslimšanu ar diabētu un ko tur vēl.

ieteikums grūtniecēm nepārspīlēt ar kafiju pie mums skaitās vispārzināms, tā ka varbūt to kafiju milzīgos daudzumos lieto tās, kurām vispār ir po uz veselīgām darbībām bērna gaidīšanas laikā un varbūt viņas, piemēram, dzer priekšpusdienās konjaku. bet, ja ir 60 pētījumu, tad kādā noteikti ir apskatīta arī diēta kopumā, un šie faktori izslēgti. es, taisnību sakot, šajā daudz neiedziļināšos, jo neesmu necik grūsna.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?