-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-02-11 15:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar, tātad agriezāmies no Hamburgas.
Kā jau A. rakstīja, ceļot ar 3 gadus un 9 mēnešus vecu bērnu nav nemaz tik traki. krietni labāk, kā ar 1 vai 2 gadus vecu. ok, niķi bija. pāris reizes viņa draudēja izkāpt ārā no metro pāris pieturas ātrāk un viena, pāris reizes baigi skrēja uz ielas, laizīja metro logus un izpildījās līdzīga garā. bija arī kāda bada histērija, bet. citādi mums gāja visnotaļ labi. ar viņu var sarunāt. un viņa vairāk vai mazāk tur ceļošanas slodzi. ja nogurst, paguļ metro, bet tad atkal ir gatava doties.
šajās dienās daudz ēdām un dzērām, daudz komunicējām un gulējām uz piepūšamā matrača veļas telpā. bijām Miniatur Wunderland, kur mums ar A. patika daudz, daudz labāk kā a. nākošreiz esot Hamburgā noteikti aiziešu viena pati. bērna dēļ izskrējām visu 45 minūtēs, bet, patiesībā, tur varētu pavadīt vairākas stundas. esot lielākais šāda tipa pasākums pasaulē.
kā arī tropu mājā un akvārijā. akvārijā es arī varētu pavadīt vai pusi dienas, stāvot pie katra akvārija un blenžot pa pusstundai. ļoti aizraujoši un skaisti.
atstājot a. ar vecmammu, izbraucām ar kuģīti un pastaigājām pa st.Pauli rajonu, kas arī bija visai aizraujoši. cita starpā pārsteidza viņu patriotisms. ļoti daudz kur st.Pauli zīmes logos. futbolkluba karogi arī, jā, bet ne tikai.

Hamburga ir viena no tam pilsētām, kurā es būtu ar mieru dzīvot.
pavisam noteikti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?