-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-09-25 16:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardien viņa izlaida diendusu, bet šorīt cēlās īsi pirms septiņiem. tad nu tagad diendusā guļ jau vairāk kā 3.5h
pa to laiku es paguvu gan padatorizēt, gan pagulēt 2,5h, gan arī pamosties.

cita starpā, joprojām paliekam pie B. slinkums slimam taisīties un kkur braukt. arī ja tas ir mājās. + šeit B. rūpējas par ēdienu. es varu tikt galā tikai ar sevi un a.
vakar tādēļ palūdzu A. no mājām atvest mantas. sastādīju rūpīgu sarakstu. jo, nu, būsim atklāti, man jau ir pieredze. ja pasaka "atved drēbes" viņš jau atvedīs. bet kaut ko tādu, ko nudien nevarēs vilkt kopā. leginngus ar krekliņiem, svārkus bez blūzēm, toties 5 džemperus siltā laikā.
tātad, saraksts. zāles tādas, ēdiens šāds. alisei 2 legingus, 2 tunikas... nu, jūs sapratāt. + pie katra precīzs apraksts, kur tas atrodas, piemēram "baltajā plauktā vidū, pa kreisi, blakus svārkiem" utt utt utt. man kaut kas līdzīgs. lielajā skapī pa labi, vidējā plauktā bikses, legingi, jaciņas, 2 svārki, vidējā skapja daļā brūnā tunika, vairākas blūzītes utt utt.

atveda. viņš, ja kas, ļoti centās. tik tālu, ka bija pagalam noskaities aiz piepūles. atnes un ar lepnumu ģīmī saka - lūk, skaties, ko es tev atvedu.

ko tad viņš man atveda? 1 kleitu (kleitas es, ja kas, nepieminēju, jo zināju, ka tur ir šī kleita un ka tieši šo es negribu), 3 legingus, 4 apspīlētus krekliņus, NEVIENUS svārkus, bikses vai tuniku un, taparapampampam... 4 natskreklus. es speciāli nerakstīju naktkreklus. jo gribēju staigāt pa māju legingos un tunikās.

a. viņš arī atveda visu ko, bet, cita starpā, nevienu pašu krekliņu vai jaciņu, ar ko vilkt bikses vaisvārkus.

tā nu mēs ar a. šodien kātojām uz tepat, 100m tālāk esošo humanu un kilomax. viņa tika pie burrvīgas briedīškleitas, stilīgiem deju svārkiem un čupas ar krekliņiem, kā arī vienas jakas, bet es pie divām tunikām. humanās tieši ir 50% atlaide, tādēļ kopā par visu samaksājām zem 20eur.

tā tad arī sanāk, ka A. piespiež mūs tērēt naudu uz lupatām. mēs taču negribējām. bet viņš neatstāja mums izvēli. bijām iedzītas stūrī, pilnīgā bezizejā, hehe.

cita starpā jāsaka, ka ar a. tagad var iet uz veikalu. ļoti atbrīvojoši un mierīgi nebija un viņu ļoti interesēja humanas skatlogos esošie manekeni, kā arī paslēpes aiz/zem drēbēm, bet drēbes viņa sev izvēlējās ļoti labprāt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?