-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-08-06 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
maza neveiksmīte. bet tā malmö izruna ir kkas briesmīgs, ja esi pieradis pie Stokholmas izrunas. brrrr.
toties sastādīju skaistu (un informatīvu) atskaiti. vakarā gan jāpastrādā vēl. visi ārstu apmeklējumi krietni iekavējuši darbus.

bet vispār, imho Latvijā ļoti trūkst tāds uzņēmums kā klarna vai billmate Zviedrijā. kāds saņematies, organizējiet. visticamāk kļūsiet stāvus bagāti. pats serviss ir ļoti kruts :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savanna
2015-08-06 17:12 (saite)
LV cilvēki izvēlas iepirkties klātienē - apskatīt, aptaustīt, redzēt defektus, utt. Varbūt kādreiz šis būs aktuālāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-08-06 17:39 (saite)
daļa - noteikti. bet aizvien lielāka daļa (jau tagad liela) varbūt arī apčamda veikalā. bet tad aiziet mājās un pasūta interneta veikalā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pet
2015-08-06 17:51 (saite)
Liela daļa aiziet, apčamda veikalā, un tad nopērk no ebay vai amazones vai kāda vācu vai UK veikala - daudzās preču kategorijās vietējie e-tirgotāji ir galīgi nekonkurētspējīgi, tikai piedāvājot papildus uzcenojumu + papildus piegādes laiku tai pašai precei.

Ar domu, paši viņi bieži pērk nevis no ražotāja/vairumtirgotāja bet tur pat kur var nopirkt klients pa tiešo, attiecīgi pievienotās vērtības ir tikai tik daudz cik tavā vietā nospiest podziņas un ierakstīt adresi; bet pievienotā cena ir tam neadekvāta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savanna
2015-08-06 22:57 (saite)
Šis ir fakts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pet
2015-08-06 17:48 (saite)
Ko tieši tie klarna/billmate tādu piedāvā? Ar domu, ir visādi globālie Braintree Stripe Chargify Recurly - tas ir tas? Lokāli ir FDL, CPS utml un bars tādu kas kaut ko līdzīgu ir mēģinājuši uztaisīt smukāk bet nobankrotējuši; nekāda medusmaize tur nav - lokālais pircēju apjoms ir kudiš mazāks kā SE; turklāt lokālie pircēji daudz lielāku porciju online pirkumu atstāj ne-LV piegādātājos, tāpēc tirgus ir mazs, savukārt fraud ir oijoijoi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?