-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-06-16 23:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sakarā ar saaukstēšanos un vispārējo nespēku gan man, gan A., sarunāju ar vecākiem, ka tie vakarā paņems pie sevis uz pāris stundām a. ko nu darīt, domājām mēs. ir laiks, nav spēku. tādēļ palikām pie filmas. kaut kas viegls, kur nav jādomā. Jupiter Ascending it is, nospriedām mēs.
Chili con carne sanāca diezgan burvīgs, filma šādā stāvoklī arī visai skatāma. pabeigt gan mums diez ko nesanāca, filmai bija palicis vēl kādas 40 minūtes, kad vecāki atveda bērnu. bija plāns pabeigt filmu pēc bērna nolikšanas gulēt, bet. mums ar A., lai arī kaite, kā šķiet ir viena, tās izpausmes laiki nesakrīt. es raudu aiz nespēka pirmajā dienas pusē un uz vakaru atgūstos. viņam spēks ir dienas vidū, vakarā viņš beidzas. šī ir kāda 5. diena no vietas, ko viņš aizmieg kopā ar bērnu. sākumā miega trūkuma un alerģijas dēļ, tad dēļ saaukstēšanās.
tagad noskatīšos kārtējo 100 code sēriju, mēģināšu tikt bišķi tālāk ar rakstu darbu zviedru valodā un iešu gulēt.

*a., cita starpā, nav bijusi dārziņā kopš 5dienas. ļoti ļoti ceru, ka varēs sūtīt uz dārziņu parīt. iesnu ārstēšanas stratēģijas nomaiņa, kā šķiet, sāk rezultēties vismaz kkādos uzlabojumos. rītdien gan vēl redzēs. šoreiz timiāna sīrups īsti nelīdz. nu, redzēs. varbūt beigās ko dos arī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?