Zetinja Tresor ([info]zetinja) rakstīja,
Pirmkārt ir jāplāno lietas. Gatavojot lāča tiesu laika aizņem tieši sagatavošanas darbi - mizošana, griešana utt utt. Samest pannā un termiski apstrādāt jau ir sīkumi. Cilvēki dara visādi - saplāno, kas tiks pa nedēļu gatavots un piemēram nomazgā, nomizo un sagriež dārzeņus jau svētdien, tad tos pa maisiņiem un organizēti ledusskapī. darbadienu vakaros atliek tikai maisiņu saturu sabērt pannā vai katlā.

Otrs ir gatavot kvantumā. Mēs vienmēr cenšamies gatavot tā, lai pietiek vakariņām un otrā dienā pusdienām, ko līdz paņemt vai nākamās dienas vakariņām.

Trešais - darba dalīšana. Mēs gatavojam abi reizē. Piemēram, kamēr es mizoju tupeņus vai skaloju rīsus, draudziņš apstrādā gaļu un sagriež, kas nu vēl nepieciešams.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?