Rihards ([info]rihis) rakstīja,
@ 2006-02-01 16:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Gregorians - Hurt

it hurts
veeleejos jautaat - vai ir veerts atveert sirdi briiniskjiigaam izjuutaam - miilestiibai , ja peec tam tik ljoti saap?! vai ir veerc atdot sevi visu kaadam , tik ljoti piekjerties, savaa zinjaa kljuut atkariigam, lai peec tam paarciestu saapes, kas ir vairaakkaart stipraakas, par jebkuraam fiziskajaam saapeem, ko jebkad esmu izjutis? saka - nau labuma bez ljaunuma. tad kaa ??



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazaa_meiten
2006-02-01 16:42 (saite)
es par shito tieshi domaaju... Ljauties shim lidojumam vai arii neredzeet, cik skaisti tas ir... ehh

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2006-02-01 21:23 (saite)
njaa... zin - tas paaries un padariis tevi stipraaku - 100%. tikai galvenais ir neaiziet pa graavi tad, kad aiziet ciet un censties neljaut, lai aiziet ciet, jo tad var sadariit ljooti daudz muljkiibu, kuras ptam nesapratiis, kaa esi dariijis... iisteniibaa zeel, ka taa gadaas, bet, ja nu reiz taa ir gadiijies, laikam taa ir vajadziigs. pirmajaa briidii taa neshkiet.. tachu veelaak pienaak diena, kad tev reaali ATIET valjaa un tu saproti, ka esi kljuvis 100x stipraaks un forshaaks un vnk superiigs cilveeks, kuram ir pieredze un kuram dziivee viss buus kaartiibaa - un pats galvenais - tas cilveeks, kuram biji tik ljoti piekeeries - tev vairs neeksistee... ok - vinjsh staigaa apkaart, bet tev nu ir palicis pilniigi sveshs..
bet to visu - to, kas saap - var paarciest labaak tad, kad nenoklusee to sevii - tas saeed no iekshienes - bet runaa par to... vienalga ar ko - kvai ar sveshiem cilveekiem, vienkaarshi neklusee.. jo tad saapees vel vairaak..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-02-02 14:08 (saite)
nepiekriitu par runaashanu....bla bla bla....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rihis
2006-02-03 03:14 (saite)
netiik man runaat par taadaam lietaam ar citiem juutos kaa vinjiem uzkrautu savas probleemas. shie man grib paliidzeet, bet vai var. un tad saak justies vainiigi par to , ka nevar. liidz ar to ar savu suudiigo gariigo sachakareeju gariigo arii citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ilziite
2006-02-02 14:39 (saite)
es laikam nemaceeshu pateikt kaa iisti ir, kad pati sapratiishu tad varbuut, bet nju tu jau taa pat liels un tikai IZCILI retaas reizees klausies ko citi saka.....un neteikshu ka taa nav pareizi....varbuut, pat vispareizaak

(Atbildēt uz šo)


[info]pelliite
2006-02-02 15:34 (saite)
Ir veerts!... jo ar miilestiibu tu ieguusti ljoti daudz, bet ar saapeem tik pat daudz... un tass viss ,kaa jau te kaads teica, tikai papildina tevi... nu kaut kaa taa.... :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mazaa_pele
2006-02-02 16:37 (saite)
ir veerts! jebkura veida izjuutas ir taa veertas! miilestiiba pati par sevi ir kaut kas tik burviigs! un saapes... nu taas laikam tevi noruuda! taa kaa ruudies, mazais!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rihis
2006-02-03 03:04 (saite)
noruuda - vai tas noziimee, ka naakamajaa reizee paarcietiishu vieglaak, vai arii to , ka vairs neuzticeeshos un kljuuushu nosleegts. es gan nepiekriitu tik daudzu teiktajam , ka saapes noruuda, driizaak grauj

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazaa_pele
2006-02-03 22:40 (saite)
visam ir savi plusi un ir arii savi miinusi... no vienas puses tas padara tevi stipraaku, vismaz pieredzeejushaaku, bet no otras puses tu kljuusti nosleegtaaks un liidz ar to saakas visaadas probleemas! taapeec striideeties lieki... jaa, tas noruuda, bet liidz ar to grauj! taapeec piekriitu arii tevis teiktajam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ku_pax
2006-02-02 22:47 (saite)
Atver savu sirdi brīnišķīgajai naida sajūtai ...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rihis
2006-02-03 03:05 (saite)
kaads veel naids. es runaaju par saapeem. kuru gan man buutu jaaieniist - vai cilveeku , ko tik ljiti esi miileejis. kur teu logjika

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-02-03 23:55 (saite)
a runaajot tu jau neuzkrausi citiem savas probleemas - vienkaarshi pasham buus vieglaak. bet tad tam jaanaak no tevis pasha - gribeesi runaat - runaasi, negribeesi - nerunaasi. piemeeram es paziistu vienu cilveeku, kursh agraak nekad nevienam nestaastiija par savaam probleemaam, un tad kad tikai vienreiz taa baig saapinaats - saaka staastiit visiem peec kaartas, vajag un nevajag.. laikam - vajadzeeja, un tagad shim cilveekam ir labi. tieshaam labi. a kaadreiz bija galiigi suudiigi, un sadariija nenormaali daudz muljkiibu, par kuraam taa kaa vajadzeetu paluugt piedoshanu, jo tikai iesaistiiti arii citi cilveeki, kuri bija ni pri chom. kaapeec mees tik ljoti vienmeer baidaamies uzkaraut citiem savas probleemas?? man liekas, ja mees visu laiku kluseesim, neviens to taa arii neuzzinaas - kaa mees juutamies! kluseejot cilveeks tikai ieksheeji nosleedzas un distanceejas no aarpasaules un beigaas vispaar var sajukt praataa, ja tevii iekshaa ir tik daudz saapju, un taas tiek pastaaviigi apspiestas. nu kkaa taa...
a par naidu - tas taksh pilniigs sviests. naids sagrauj. iisteniibaa ieniist ir nozeelojami...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?