resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-08-25 09:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Konspipredikcija - oktobra or whatever covid vilnis būs otrā daļa senās konspipredikcijas, ka vakcīna iezīmē un ir pirmā daļa.

Citādi nesaprotu par ko jāmīž, visi taču vakcinēti, pandēmija beigusies, vīruss paliek vārgāks un endēmisks. Bet zosis ejot par dedlī faking modafoka... a nahujam?

Ā, vēl jau senā konspipredikcija, ka vakcinētie uzspawnos variantu, kurš... da labi, kam es te to stāstu, staigājošiem baifelišām?

Ā, vēl senāka konspipredikcija bija par Mareka slimību, ka ķipa vakcinētie būs toleranti pret pašspawnoto variantu, bet nevakcinētie nosprāgs. Bet šitā zinātne vairs nečeko out, jo kaut kā depresīvi izklausās. Tad jau drīzāk Gērta konspipredikcija par pretējo (sk. iepriekšējo paragrāfu), ka ķipa, nu labi pastāstīšu vēlreiz, covida stiprums neesot mainījies, esot mainījies sķietošais stiprums kombinācijā covids+hujantibodijs, bet tiklīdz bezgalīgās variantu faktōrijas (lasi - šitie te ģibili) producēs variantu, kurš apiet feiko antibodiju (atceramies, ka pietiek ar pliku apcukurošanos), tad pilnais deltas spēks ir atkal spēkā, bet nevakseriem nē, jo viņiem robusta bio/eco imunitāte. Šitais izklausās ne tik depresīvi kā Mareka, jo šitais tiek pašiem nevis Sašiem.

#true-2nd-wave #baiļu-gaidās #iesvētītās-maskas #a-kur-coronavīruss-ziemo


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?