resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-06-02 08:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rēcīgākais sapnis. :D Karoče es pamodos no smiekliem. Man jau vairs elpas sapnī nebij, lol.

Karoče mēs trīs, lietotu darbarīku veikalā, pazīstama pārdevēja, es kaut ko pišos pa vidam un vēl viens klients. Tas klients tur stāsta kā viņš mokoties ar vienu skrūvīti, kurai netiek nekādi klāt, ķipa varot meibī vienīgi ar tādu mazu, īsu skrūvgrieznīti. Es viņam tāds: "paga, say no more, karoče skaties, ko tu tur mokies, vot zini tādu štukovinu?" un ķipa meklēju vārdus, skatos riņķī pa plauktiem, atrodu papīru un sāku lēnām zīmēt tā kā bērnam skaidrotu... fucking akumulatoreni. :D Pietiks tev pisties ar to mazo skrūvgrieznīti, ahahahaha.

Bet tas nebija pietiekami rēcīgi. Viņš tāds like vienā brīdī saprot, ka es tur nesu cauri, un ķipa naivi: "jā, bet es taču tur netieku klāt ar neko citu, kā to mazo skrūvgrieznīti". Es tāds like "bruh, nemīz, ša visu atrisināsim, skaties, tad tev vajag šitādu" un atrodu muciņu, ko akumulatorenē ielikt, jo tam viņa skrūvgrieznītim plaukstā tāds kā seškantis atspiežas, uz kura var to muciņu uzspraust. Ķipa, no problem, skrūvē ar savu skrūvgrieznīti, ja tik ļoti gribi, bet tik un tā tev vajag akumulatoreni. :DD

Bļe, un te es sāku tai bodē smieties bez elpas par šito savu joku. Kaut ko debīlāku es nosapņojis vēl nebiju. Un kikers, ko neizstāstīju - tam skrūvgrieznītim tas seškantītis plaukstā, kuram piemeklēju muciņu, tas vienkārši atspiežas un negriežas, kamēr ar pirkstiem griez pārējo skrūvgrieznīti. Viņš bļe ar to akumulatoreni pa tukšo uz riņķi ietu. Jebal. :D Es bļe nomodā ļoti lepojos ar savu komplektēšanas spēju sapnī. Pat nomodā tik labi nemācētu izdomāt.

Nu, vēl jau neņemot vērā, ka izraku kasti un piedāvāju viņam uzreiz paņemt zajebis akumulatoreni, jo to viņam točna vajag pa manam, bet par cik lietoto preču veikals, tad tai kastē bija tikai lādētājs. Chill bro, tas tā, iesākumam. Katram ar kaut ko ir jāsāk, citādi visu laiku tā arī pisīsies ar maziem skrūvgrieznīšiem.

Karoče kopsummā, pirms pamodos, paspēju viņam piedāvāt pliku lādētāju un skrūvgrieznītim uzspraužamu muciņu, kur bļe viņš knapi klāt tiek ar vienu pašu skrūvgrieznīti. Žēl, ka neredzēju, kas tālāk notika.

#vot-lohs #debīlisms #pārsmējos #pazīstama-čiksa


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?